elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El grup de diversitat funcional de l'EMT ofereix la seua mostreta de Nadal

El grup de diversitat funcional de l'EMT ofereix la seua mostreta de Nadal

    El grup de Diversitat Funcional de l'Escola Municipal de Teatre de Picassent rep els Nadals 2018 amb una mostreta teatral molt emotiva i amb un missatge reivindicatiu i solidari. L'alumnat, amb diferents discapacitats intel·lectuals, reivindiquen la seua condició dins la societat i demanen no ser exclosos en cap situació, tant sentimental com social. El públic assistent va emocionar-se amb les diferents representacions teatrals i amb un vídeo protagonitzat per l'alumnat de l'EMT. A més, es va projectar una peça audiovisual musical on diferents personalitats del poble eixien interpretant una cançó solidària d'El desván del duende 'Di que sí'.

    "La mostreta de desembre de l'EMT és una cita imprescindible i clau en l'agenda cultural d'estes festes nadalenques" afirma l'alcaldessa, Conxa Garcia, qui va assistir junt amb el regidor de cultura Jaume Sobrevela. Ambdós van fer entrega a l'alumnat de rams de flors per agraïr el seu esforç en la preparació d'este espectacle.

    L'Escola Municipal de Teatre de Picassent conta amb vora 30 alumnes amb capacitats especials, dividits en dos grups per edats.

    Pujar