elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Girsa reforça la seua planta de Picassent amb l'adquisició d'una ‘pala carregadora’ d'última generació

Girsa reforça la seua planta de Picassent amb l'adquisició d'una ‘pala carregadora’ d'última generació
  • La nova maquinària, entregada per Geancar, facilitarà les tasques en la planta de reciclatge de Picassent permetent retallar els temps d'execució notablement

Girsa ha anat al mercat d'hivern per a reforçar el seu equip en la planta de reciclatge situada a Picassent. En aquest cas, ‘el fitxatge’ és mecànic, es tracta d'una pala carregadora d'última generació de la marca JCB entregada per Geancar que permetrà retallar de manera notable els temps de treball en la planta i al mateix temps servirá per a assumir noves tasques que fins ara l'anterior equip no permetia.

La pala carregadora compta amb tota una sèrie d'avantatges per a l'execució del treball de manera més eficient. Passant pel confort en la seua cabina, amb major protecció per al treballador, una usabilitat més moderna i climatització, fins per característiques com la major capacitat de la seua pala o la potència de les seues rodes, que la fan quasi inexpugnable a les punxades, una de les avaries més comunes quan s'està treballant amb residus metàl·lics.

Des d'aquest dilluns aquesta maquinària es troba de servei en la planta accelerant les tasques d'ordenació de residus. Des de la direcció han destacat la millora del servei que ajudarà a assumir noves tasques, així com el seu cost, menor que la maquinària a la qual ha reemplaçat, millorant no sols en temes d'eficiència de treball sinó també reduint la factura. La directora de la planta de Picassent, María Morales i el responsable d'estratègia de Girsa, David Cebolla, han sigut els encarregats de recepcionar aquest gran fitxatge.

Pujar