elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Futbol, música i art es fusionen en la vesprada nit del 4 de setembre

Futbol, música i art es fusionen en la vesprada nit del 4 de setembre
  MÉS FOTOS
  Futbol, música i art es fusionen en la vesprada nit del 4 de setembre - (foto 2)

  El Picassent CF guanya el Trofeu Vallivana

  Al poliesportiu municipal, ahir per la vesprada va tindre lloc la celebració del Trofeu Vallivana de futbol amb un partit entre el Picassent CF i el Don Bosco Juvenil. L'encontre va finalitzar amb la victòria per a l'equip local deixant el marcador 2-0. L'alcaldessa del municipi, Conxa García, i el regidor de serveis municipals, Hector Pradas, foren els encarregats de fer entrega d'este guardó al Picassent CF.

  La música i l'art es fusionen amb el concert de la Societat Musical l'Om de Picassent

  L'Ermita va ser l'escenari triat per la Societat Musical l'Om per oferir el concert tradicional dins de les Festes Majors amb un recorregut al llarg del temps pels grans moments de la música i els seus principals compositors, amb la interpretació de l'Orquestra Simfònica i el Cor d'esta Societat juntament amb la il·lustradora picassentina, Alba Bla.

  Com a resultat, va quedar una composició de diversos dibuixos on l'artista va anar dipositant la seua inspiració a través de les diferents peces musicals interpretades. La magistral actuació dels músics d'esta societat va rebre l'ovació i els aplaudiments del públic present.

  Pujar