elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Forces Armades instal·laran un hospital de campanya al costat de la presó de Picassent

Les Forces Armades instal·laran un hospital de campanya al costat de la presó de Picassent
  • Amb la seua construcció serien ja quatre els hospitals de campanya instal·lats en la Comunitat Valenciana

Un possible brot de coronavirus en el centre penitenciari de Picassent a València ha posat en alerta a les Forces Armades els qui ja es troben estudiant el terreny. Així, aquest dimarts el Cap d'Estat Major de la Defensa, el General Miguel Ángel Villarroya, va anunciar la intenció d'instal·lar un hospital de campanya al costat de la presó.

Diversos equips militars ja han acudit a la zona per a analitzar-la i constatar les necessitats que poden derivar la construcció d'aquest hospital de campanya – el qual seria el quart que s'instal·la en la Comunitat a causa del coronavirus -. Com sempre, la instal·lació d'aquests hospitals té com a objectiu augmentar el nombre de llits disponibles.

La notícia ha arribat als sindicats, des d'on recorden que són ja tretze els casos positius registrats a la presó valenciana i la necessitat de comptar amb més materials de protecció tant per a interns com per als treballadors.

En aquest sentit, des de CSIF denuncien que malgrat aquest increment de casos no existeix una prevenció adequada i insta al Ministeri d'Interior a la realització de test generalitzats.

Pujar