elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Finalitzades les obres de reparació del Pont -Carretera de l’Omet sobre el barranc de Fontanelles

Finalitzades les obres de reparació del Pont -Carretera de l’Omet sobre el barranc de Fontanelles
  • La carretera, en la qual es va detectar una foradada de dimensions importants, és una via molt transitada perquè dona accés al Barri de la Font de l’Omet, així com també als camps de cultiu del terme municipal i altres urbanitzacions

Amb la finalització de les obres de reparació de la carretera de l’Omet al seu pas pel barranc de Fontanelles, el tram del barranc llueix ara completament net de vegetació i en la carretera s’ha reposat la plataforma de la foradada, s’ha adequat el firme i els seus voltants i a més, s’ha reforçat el talús de pedres del pont de cara a possibles creixcudes d’aigües posteriors. A més, s’ha renovat la senyalització horitzontal i s’ha millorat la senyalització vertical.

El pas del temps, el trànsit de cotxes, tractors i camions, així com també els últims temporals de pluja i vent havien provocat un greu deteriorament d’este tram de carretera. Per això, l’Ajuntament, com a administració propietària de la via, ha procedit a fer totes les gestions necessàries per a reparar-lo.

Així, després de complir-se els terminis establerts per a la contractació de la redacció del projecte i de l’estudi de Seguretat i Salut corresponent a la reparació del pont, es va poder procedir fa poc a la contractació de l’obra, la qual, ha sigut executada per l’empresa PAVASAL.

Pujar