elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Conclou el Taller d’Ocupació Canyada de Guaita

Conclou el Taller d’Ocupació Canyada de Guaita

    El Taller d'Ocupació Canyada de Guaita ha arribat a la seua fi. Este programa mixt d'ocupació i formació, en l'especialitat de jardineria, ha tingut l'objectiu de millorar l'ocupació de totes les persones participants, així com també de facilitar la seua inserció laboral, bé per compte d'altres o a través de la creació de projectes empresarials en àrees com viverisme, jardins, centres de jardineria i la consegüent instal·lació i manteniment d'espais i zones verdes.

    Este programa formatiu ha comptat amb una subvenció del Servef que ascendeix als 370.927,20 €. Així també, des de l'Ajuntament s'ha realitzat una aportació municipal de 40.799,09 € amb la qual s'han creat diverses zones enjardinades als polígons industrials n. 1 i Codonyers situats en el terme municipal, així com en algunes zones urbanes del municipi.

    La regidora d'Ocupació, Lola Albert, així com l'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, han estat presents en l'acte de cloenda, on també s'ha celebrat una jornada de portes obertes amb temes com la generació d'ocupació a Picassent, l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local del municipi i les seues actuacions així com una anàlisi als diferents certificats de professionalitat. Seguidament, s'ha fet un repas a les actuacions realitzades al llarg del curs a través d'un vídeo sobre les mateixes.

    Per finalitzar la jornada, s'ha fet entrega dels diplomes acreditatius a cadascun dels alumnes per certificar documentalment la seua participació en el programa. "És molt important que ara traslladeu tots els coneixements que heu adquirit en este curs per posar-los en pràctica i així poder desenvolupar les vostres potencialitats en l'àmbit laboral", ha afirmat la primera edil, durant este acte.

    Pujar