elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Conclou un programa de formació i ocupació per a dones del municipi

Conclou un programa de formació i ocupació per a dones del municipi

  Un grup de 10 dones de Picassent han rebut, durant tres mesos, formació per buscar treball, nocions bàsiques d'informàtica i sessions d'autoestima, dins d'un programa que s'ha posat en marxa conjuntament des de les Regidories d'Ocupació i Benestar Social.

  L'objectiu ha sigut oferir una oportunitat d'inserció laboral a estes dones que, per la seua situació familiar i personal, tenen escasses oportunitats per accedir al treball.

  I és que, més enllà de la contractació laboral, també es contempla el fet de la formació per a  la recerca d'ocupació, amb una atenció integral de les seues necessitats i un procés de creixement personal, tot i treballant aspectes com l'autoestima, la gestió econòmica familiar, entre d'altres.

  Així també, durant la part pràctica, el programa ha inclòs la realització de diferents treballs en la neteja i el manteniment dels parcs infantils, el mobiliari urbà i actuacions en zones verdes del municipi.

  L'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia i el regidor de Benestar Social, Carles Silla, les han rebudes este matí a l'Ajuntament per agrair-los tot el treball realitzat al llarg d'estos tres mesos i les han animat a posar en pràctica l'experiència i els coneixements adquirits en este programa.

  Pujar