elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís i Podem signen un acord de coalició a Picassent per al 28-M

Compromís i Podem signen un acord de coalició a Picassent per al 28-M
  • La candidatura conjunta estarà encapçalada per Vicent Pérez Belenguer i Letícia Hernandis, de Compromís

  • L’actual regidor de Podem, Juan Fran Albert, ocuparà el tercer lloc d’una llista amb més dones que homes

Segons han anunciat ambdós partits en una publicació conjunta a les seues xarxes socials, Compromís per Picassent i Podem Picassent es presentaran en coalició a les properes eleccions municipals. La candidatura, ja registrada a la Junta Electoral de Zona, té como objectiu oferir una vertadera alternativa de canvi progressista, ecologista i feminista a 20 anys de govern del Partit Socialista.

L’ecologista Vicent Pérez Belenguer serà el candidat a alcalde. L’acompanyaran Letícia Hernandis (també de Compromís) en el número dos, i l’actual regidor de Podem, Juan Fran Albert, en el número 3. La llista està integrada per 14 dones i 12 homes, incloent membres d’ambdós partits i persones independents procedents de la societat civil. Cal destacar també la presència dels actuals regidors de Compromís Trini Carballo i Artur Hernàndez, i l’exregidora Nereida Tarazona.

El programa electoral de la coalició, que es presentarà sota el nom de Compromís-Unides per Picassent: Acord per Guanyar, té com a pilars fonamentals la millora de les condicions de vida de la població, l’atenció a les necessitats dels joves i els majors, la protecció del medi ambient, la transparència, l’aposta per la cultura, l’optimització del servei de neteja dels carrers del poble, la recuperació del mercat municipal o la integració de les urbanitzacions i disseminats.

En paraules del candidat, Vicent Pérez Belenguer: “Compromís i Podem hem signat este acord històric per guanyar les eleccions a Picassent. Després de molts anys d’opacitat i enxufisme, d’un augment desmesurat de les despeses en càrrecs polítics i de confiança, i d’una total desconnexió de les necessitats de la població per part del PSOE, ha arribat el moment del canvi. Tenim un projecte il·lusionant i estem desitjant arribar a l’ajuntament per obrir finestres, alçar catifes i començar a governar amb valentia, sense amiguismes ni confrontació, sense autoritarisme ni propaganda, amb la gent i per a la gent”.

Pujar