elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La campanya nadalenca del Mercat Municipal de Picassent conclou amb èxit de participació veïnal

La campanya nadalenca del Mercat Municipal de Picassent conclou amb èxit de participació veïnal
  • “Al Mercat degustem, juguem, aprenem, ballem” ha sigut una iniciativa de La Regidoria de Mercat que ha omplit el recinte municipal de tallers i espectacles per a tots els públics

MÉS FOTOS
La campanya nadalenca del Mercat Municipal de Picassent conclou amb èxit de participació veïnal - (foto 2)
La campanya nadalenca del Mercat Municipal de Picassent conclou amb èxit de participació veïnal - (foto 3)
La campanya nadalenca del Mercat Municipal de Picassent conclou amb èxit de participació veïnal - (foto 4)

El Mercat Municipal ha format part del programa d'estes festes nadalenques amb una sèrie d'activitats que han convidat el veïnat a disfrutar d'estes dates tan senyalades sense eixir de Picassent. Les propostes educatives i lúdiques oferides per la Regidoria de Mercat han sigut molt variades: tallers de cuina nadalenca amb Thermomix, cates de cervesa i vins, amb degustació de tapes a càrrec de les diferents parades del mercat; música, màgia i zumba infantil.

Els i les assistents a estes activitats han pogut degustar sabors que pot ser no coneixien, jugar i passar-ho d'allò més bé, aprendre a cuinar amb noves tecnologies i ballar a ritme de zumba, combinant l'exercici físic amb la bona alimentació.

Esta proposta ha aconseguit dinamitzar la vida diària del mercat, amb èxit de participació a les diferents activitats proposades per la regidoria. A partir d'este 2020, la idea és ampliar a més dates esta sèrie de propostes i continuar donant-li un ambient lúdic i festiu al recinte municipal.

La regidora de Mercat, Lola Albert, ha destacat «la participació de la ciutadania picassentina i, per descomptat, la col·laboració dels venedors i venedores del Mercat, que han ajudat a fer que esta campanya haja sigut un èxit». A més, Albert senyala que «estes activitats fan poble, fomenten la participació ciutadana i conviden el veïnat a conéixer l'oferta gastronòmica del Mercat».

Pujar