23 d’octubre de 2020 23/10/20

La campanya nadalenca del Mercat Municipal de Picassent conclou amb èxit de participació veïnal

La campanya nadalenca del Mercat Municipal de Picassent conclou amb èxit de participació veïnal - (foto 1)
  • “Al Mercat degustem, juguem, aprenem, ballem” ha sigut una iniciativa de La Regidoria de Mercat que ha omplit el recinte municipal de tallers i espectacles per a tots els públics

MÉS FOTOS
La campanya nadalenca del Mercat Municipal de Picassent conclou amb èxit de participació veïnal - (foto 2)
La campanya nadalenca del Mercat Municipal de Picassent conclou amb èxit de participació veïnal - (foto 3)
La campanya nadalenca del Mercat Municipal de Picassent conclou amb èxit de participació veïnal - (foto 4)

El Mercat Municipal ha format part del programa d'estes festes nadalenques amb una sèrie d'activitats que han convidat el veïnat a disfrutar d'estes dates tan senyalades sense eixir de Picassent. Les propostes educatives i lúdiques oferides per la Regidoria de Mercat han sigut molt variades: tallers de cuina nadalenca amb Thermomix, cates de cervesa i vins, amb degustació de tapes a càrrec de les diferents parades del mercat; música, màgia i zumba infantil.

Els i les assistents a estes activitats han pogut degustar sabors que pot ser no coneixien, jugar i passar-ho d'allò més bé, aprendre a cuinar amb noves tecnologies i ballar a ritme de zumba, combinant l'exercici físic amb la bona alimentació.

Esta proposta ha aconseguit dinamitzar la vida diària del mercat, amb èxit de participació a les diferents activitats proposades per la regidoria. A partir d'este 2020, la idea és ampliar a més dates esta sèrie de propostes i continuar donant-li un ambient lúdic i festiu al recinte municipal.

La regidora de Mercat, Lola Albert, ha destacat «la participació de la ciutadania picassentina i, per descomptat, la col·laboració dels venedors i venedores del Mercat, que han ajudat a fer que esta campanya haja sigut un èxit». A més, Albert senyala que «estes activitats fan poble, fomenten la participació ciutadana i conviden el veïnat a conéixer l'oferta gastronòmica del Mercat».

Pujar