elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arranca un nou curs per als Majors de Picassent

Arranca un nou curs per als Majors de Picassent
  • Més de 250 persones es troben matriculades en estos cursos que formen part del Programa Municipal d’Envelliment Saludable.

L’alcaldessa, Conxa García i el regidor de Benestar Social, Carles Silla, han visitat esta setmana als tallers que estan portant-se a terme dins de la programació d’activitats per a les persones majors i que començaren fa només unes setmanes, a principis d’octubre. Organitzada per la regidoria dels Majors de l’Ajuntament de Picassent, esta proposta de la que ja participen més de 250 persones, es troba emmarcada dins el Programa d’Envelliment Saludable que porta a terme l’àrea des de fa anys  i amb el qual, segons el regidor, Carles Silla, “volem que els nostres majors estiguen motivats, actius i amb il·lusió per continuar aprenent, vivint i convivint en el seu poble”. Des de l’Ajuntament, sempre prioritzem les nostres polítiques per tindre cura i procurar pel seu benestar”.

Els cursos tenen una duració de nou mesos, fins el mes de juny de 2024, però a més dels tallers de Memòria, Informàtica i Valencià, també al llarg de tot este temps, els majors poden disfrutar de diverses activitats com són excursions, la celebració de festes assenyalades en el calendari, berenars, ball, etc.

Pujar