elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 550.000 € per millorar l’eficiència energètica dels carrers de Picassent

Més de 550.000 € per millorar l’eficiència energètica dels carrers de Picassent
  • El Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de València cofinancien este projecte de modernització i millora de les luminàries del municipi.

MÉS FOTOS
Més de 550.000 € per millorar l’eficiència energètica dels carrers de Picassent - (foto 2)

Picassent continua caminant cap al futur, preparant-se per a ser un municipi eficient, compromès amb el medi ambient, no contaminant i energèticament sostenible. I un dels pasos a donar és millorar el sistema de luminàries del poble, substituint les fonts de llum antigues per altres més eficients amb tecnologia LED. A més d’este nou sistema, s’ha millorat la distribució dels punts de llum i s’ha automatitzat per remot cadascun dels equips per aconseguir una gestió punt a punt del sistema.

La despesa total d’este projecte és de 557.318,46€, dels quals el 50% s’encarrega el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i l’altra meitat els fons de Diputació. S’han establit 5 sectors de treball al municipi: Santa Teresa, Marqués de Dos Aigües, Ermita, Chapí, Doctor Fleming i Sevilla; i les obres estan previstes que duren 4 mesos, finalitzant el projecte a la tardor de 2022.

Pujar