Castellano
AGRESSIÓ PETRER

VÍDEO | Brutal pallissa en un negoci de Petrer: la dependenta aconsegueix fugir in extremis

Brutal pallissa en un negoci de Petrer: la dependenta aconsegueix fugir in extremis
Brutal pallissa en un negoci de Petrer: la dependenta aconsegueix fugir in extremis
  • Les càmeres de seguretat graven el terrible succés que va ocórrer divendres passat durant un robatori

Les càmeres de seguretat han gravat l'agressió d'un home a una empleada d'un negoci de Petrer. La brutal pallissa va tenir lloc el divendres 24 de febrer poc abans de les 21.30 hores, com es pot veure en les imatges.

L'agressor, que ha sigut detingut segons ha pogut saber elperiodic.com, va entrar a la botiga Dolça i Pa de Petrer, situada al carrer Dámaso Navarro, i comença a fer la seua compra. En un moment, es pot veure en la imatge com la dependenta ix del que podria ser el magatzem i l'home es trobava en aqueixa zona de la botiga observant els productes. La víctima s'acosta a una de les prestatgeries i es queda d'esquena a l'agressor, moment en el qual aquest va aprofitar per a traure's del pit un element amb el qual va començar a colpejar a la dependenta de manera feroç.

Aquesta aconsegueix defensar-se amb els peus però ell l'agarra de la cama i intenta entrar-la a la part que podria ser una zona de magatzem, però la xica es falca contra la paret amb la seua cama dreta i agarrada d'una prestatgeria per a evitar que l'agressor aconseguisca portar-li-la dins.

En aqueix instant la prestatgeria cau i immediatament la jove aconsegueix alliberar-se i eixir corrent de l'establiment.

L'agressor, després d'apartar la prestatgeria, va eixir corrent després de la xica, com graven les càmeres de seguretat.

Segons han confirmat des del mateix negoci, la dependenta té algunes lesions pel forcejament però no va necessitar hospitalització i es troba en bon estat de salut.

Pujar