Castellano
ACCIDENT BARRANCO PETRER

VÍDEO | Cau per un barranc de 60 metres amb la seua furgoneta a Petrer

Cau per un barranc de 60 metres amb la seua furgoneta a Petrer
Cau per un barranc de 60 metres amb la seua furgoneta a Petrer
  • Afortunadament, l'únic ocupant del vehicle no va patir lesions de gravetat

Els bombers del Consorci Provincial d'Alacant han compartit un vídeo amb les imatges del barranc pel qual aquest dimarts es va precipitar un jove de 24 anys, que afortunadament, tan sols va presentar ferides lleus després d'un accident tan aparatós.

L'home va caure per un pendent d'uns 60 metres a un barranc en la serra del Cid, situat en el terme municipal de Petrer. El jove, que va eixir pel seu propi peu del vehicle, era incapaç de remuntar el desnivell del barranc per a aconseguir de nou el camí, per la qual cosa els bombers van haver de mobilitzar l'helicòpter per al seu rescat.

L'ocupant de la furgoneta va poder ser evacuat finalment gràcies al grup de rescat i traslladat fins al parc del Consorci Provincial de Bombers situat a Sant Vicent del Raspeig.

Allí li esperava una unitat de SVB, l'equip sanitari de la qual ha va assistir al ferit, que presentava policontusiones. Després d'això, l'home, de 24 anys, va ser traslladat a l'hospital General Universitari d'Alacant, en l'ambulància de suport vital bàsic.

Pujar