Castellano

Cs presenta la seua candidatura a Petrer encapçalada per Lucía Muñoz

Cs presenta la seua candidatura a Petrer encapçalada per Lucía Muñoz
  • Muñoz: “Representar a Ciutadans a Petrer és un orgull i un repte molt il·lusionant per a mi”.

Ciutadans (CS) Petrer ha comunicat que ha presentat la seua candidatura electoral per a la població de Petrer davant la Junta Electoral de Zona, encapçalada per la candidata a l'alcaldia del municipi, Lucía Muñoz.

Segons ha manifestat Muñoz “representar a Ciutadans és un repte il·lusionant i ha sigut una decisió molt meditada, perquè és necessari per al nostre poble”. “Per a mi és un orgull poder encapçalar la llista d'un partit de centre que vol el millor per al seu poble”, ha subratllat.

En la mateixa línia, l'alcaldable de CS a Petrer ha declarat que “CS compareix davant la població de Petrer amb un equip renovat, amb vocació de servei públic, que vol treballar per a fer de Petrer una ciutat pròspera, sostenible, cultural i acollidora”. “En uns dies publicarem el nostre programa electoral, innovador, renovador i pensat per a resoldre els problemes de les persones del nostre municipi. Fet per a tu per persones com tu”, ha anunciat.

Així mateix, l'alcaldable ha repassat l'actualitat política a l'Ajuntament de Petrer i ha afirmat que “davant la dimissió de Víctor Sales, que va presentar la seua renúncia davant el ple extraordinari, des de l'agrupació de Ciutadans Petrer, els membres components de la candidatura de 2019, hem decidit no acceptar l'acta que deixa aquest regidor, tot això sense menyscapte que des de l'Ajuntament es duga a terme el procés continu de citació i acceptació o renúncia democràticament establit que toc”.

Sobre aquest assumpte, Muñoz ha afegit que “no acceptem l'acta que deixa Sales perquè creiem que no beneficia ni al poble de Petrer i ni al nostre partit, ja que el senyor Sales ha marxat al Partit Popular sense que s'acabara la legislatura, en un acte de transfuguisme moral”. “El PP és un partit que està intentant a la desesperada evitar competir políticament amb Ciutadans a la província d'Alacant. A Petrer no s'han eixit amb la seua, perquè comencem a treballar en aquest període 2023-2027 amb voluntat de servei cap al municipi, coherència, transparència i llibertat democràtica. Canviem de rumb i eixim a ser més necessaris i decisius que mai en la política municipal de Petrer”, ha finalitzat.

Pujar