Castellano

La Policia dissol un macrobotellón en Finca Ferrusa a Petrer

La Policia dissol un macrobotellón en Finca Ferrusa a Petrer
  • Es van identificar a 24 joves i molts altres van fugir o van ser arreplegats pels seus pares amb cotxe

MÉS FOTOS
La Policia dissol un macrobotellón en Finca Ferrusa a Petrer - (foto 2)

La Policia Local desactiva un macro botelló en Finca Ferrusa en la matinada del dissabte al diumenge, una operació en la qual es van identificar 24 joves als quals s'estendrà acta amb una proposta de sanció. Uns altres, una quantitat que la policia no pot determinar, van eixir corrent camp a través en adonar-se de la presència policial.

Dins de la ronda de vigilància pautada per a evitar el consum d'alcohol en la via i espais públics, els agents van trobar que s'estava realitzant un macro botelló a l'interior de Finca Ferrusa. Diverses taules de la zona de pícnic de l'àrea recreativa estaven sent usades, hi havia prou brutícia i els agents es van sorprendre que, mentre realitzaven les identificacions, aparegueren cinc vehicles de pares que van acudir al lloc a arreplegar als seus fills. Com si d'un fet normal es tractara, aquests pares eren coneixedors que la instal·lació municipal es tanca a les nits i coneixien perfectament que els seus fills es trobaven a l'interior d'aquesta.

A més, s'ha realitzat control en altres zones de la població com l'esplanada del Castell, l'avinguda Catedràtic José M.ª Bernabé o la passarel·la del barri Sant Rafael, sense que en aquests casos s'haja detectat consum de begudes alcohòliques.

Pujar