Castellano

Experiments científics per als més menuts a les seus universitàries de Xixona i Petrer

Experiments científics per als més menuts a les seus universitàries de Xixona i Petrer
  MÉS FOTOS
  Experiments científics per als més menuts a les seus universitàries de Xixona i Petrer - (foto 2)
  Experiments científics per als més menuts a les seus universitàries de Xixona i Petrer - (foto 3)

  Arranca una nova edició d'Xperimenta a la Seu de la Universitat d'Alacant que, en aquesta edició i després de l'èxit de l'any passat, arribarà a les seus universitàries de Xixona i Petrer amb l'objectiu de despertar la curiositat científica dels més menuts.

  Demà dissabte, 6 d'octubre, de 18 a 21 hores tindrà lloc la primera cita, a la Casa de la Cultura de Xixona (carrer de la Mare de Déu de l'Orito, 62), on alumnat de primària i de l'ESO podrà participar en diversos experiments científics. Amb caràcter gratuït, l'activitat consta de diverses sessions cícliques de 45 minuts. Els assistents realitzaran experiments científics dividits en petits grups que aniran passant per tots els experiments que es proposen.

  Petrer acollirà la segona parada d'aquest programa, el dissabte 20 d'octubre, de 9.30 a 14 hores, a les instal·lacions del Forn Cultural (plaça de Francisco López Pina, s/n), amb el mateix format.

  Xperimenta a la Seu és una iniciativa del Secretariat de Seus Universitàries de la UA, en col·laboració amb la Delegació d'Alumnes de la Facultat de Ciències i el Consell d'Estudiants de la UA, així com dels ajuntaments i seus universitàries de Xixona i Petrer.

  Pujar