elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
FITUR 2024

VÍDEO | Simó: "A Peníscola apostem per desestacionalitzar el turisme amb la ‘Ruta de la pedra en sec’ un producte per a tot l'any"

Simó: "A Peníscola apostem per desestacionalitzar el turisme amb la ‘Ruta de la pedra en sec’ un producte per a tot l'any"
Simó: "A Peníscola apostem per desestacionalitzar el turisme amb la ‘Ruta de la pedra en sec’ un producte per a tot l'any"
  • La ciutat presenta una proposta de cinc rutes pel paratge natural de la serra d'Irta

En la campanya turística de 2024, Peníscola porta a Fitur la ‘Ruta de la pedra en sec’ com a novetat turística. El regidor de turisme Ramón Simó explica que consisteix en “cinc rutes pel paratge natural de la serra d'Irta, un paisatge idíl·lic de 12 km de platges verges i moltes senderes per descobrir”.

Un nou projecte amb diferents rutes que aposta per la desestacionalització del turisme de sol i platja que ja és un referent a Peníscola, “amb aquest projecte que se suma al de les llums de Nadal, que guanyem gràcies a Ferrero Roché, apostem per eixa desestacionalització i per un producte per a tot l'any, per als 365 dies”.

A més, Simó comenta que també han arribat a la Fira Internacional de Turisme per a promocionar la seua gastronomia, el seu peix i agricultura. "Està sent un Fitur molt productiu a nivell de reunions, showcookings i elaboracions i esperem que en aquests mesos que venen trobem una rendibilitat a Peníscola".

“El principal reclam turístic de Peníscola és el castell, el segon monument més visitat en tota la Comunitat Valenciana i el tercer de tota Espanya, així que convide a tothom al fet que vinga a veure'l, però a més, tenim la serra d'Irta, les platges, la ruta de cinema”.

El regidor de turisme destaca la consolidació de Peníscola com a plató de cinema, “s'han rodat diferents pel·lícules i sèries com a Joc de trons, El ministeri del temps o El quiosquet de Pepe”. Des del departament de turisme de la ciutat continuen treballant a la ciutat de la llum, la ciutat de cinema de Peníscola, per a futurs rodatges.

Pujar