elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Universitat Popular de Peníscola obri el període de matriculació per al nou curs

La Universitat Popular de Peníscola obri el període de matriculació per al nou curs
  MÉS FOTOS
  La Universitat Popular de Peníscola obri el període de matriculació per al nou curs - (foto 2)

  La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Peníscola ha presentat l'obertura del període de matriculació per al curs 2022-2023 de la Universitat Popular.
  Les inscripcions poden realitzar-se de manera presencial o telemàtica, a través de la pàgina web www.universitatpopularpeniscola.com emplenant un formulari i sol·licitant la plaça en qualsevol dels cursos oferits per als dos quadrimestres. D'altra banda, la matrícula presencial podrà efectuar-se aquesta mateixa setmana en les oficines de l'empresa OCA Grup, situades al carrer Vilanova d'Avinyó.
  El curs acadèmic es desenvoluparà des del 17 d'octubre de 2022 fins al 5 de maig de 2023. També hi ha possibilitat d'inscriure's en el segon quadrimestre del curs.
   
  Aquesta edició està composta per 2 blocs de programació, un dirigit a xiquets i xiquetes que cursen educació infantil i primària, i un altre dirigit a adults.
   
  En l'oferta per als més xicotets, s'ofereixen cursos d'idiomes, creació artística, tecnologia, esports i ball; en el cas dels adults, les modalitats de cursos s'engloben en les categories de ment sana, creació artística, esports i balls i idiomes.
   
  Dins de la programació dels cursos, la Universitat Popular organitzarà al llarg de l'any altres activitats com xarrades o tallers gratuïts per als inscrits.
   
  El regidor de l'àrea de Cultura, Ramón Simó, ha recordat "la important labor que aquest servei realitza a la població, amb al voltant de 1000 inscrits cada any" ha destacat.
  Es contemplen gratuïtats i la reducció del pagament de la matrícula per als cursos subvencionables en cas de ser jubilat o pensionista, comptar amb el carnet jove o ser família nombrosa. 

  Més informació sobre la matriculació i els cursos en aquest enllaç: http://va.peniscola.org/ver/14795/Universidad-Popular-2022-2023.html

  Pujar