26 de setembre de 2020 26/9/20

El PSPV-PSOE critica el “cinisme” del PP de Peníscola

El PSPV-PSOE critica el “cinisme” del PP de Peníscola - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PSPV-PSOE critica el “cinisme” del PP de Peníscola - (foto 2)

  La portaveu municipal del PSPV-PSOE en la localitat de Peñíscola, Isabel Esbrí, denuncia el cinisme de l'alcalde, Andrés Martínez i del seu regidor d'Urbanisme, Romualdo Forner, que “s'atreveixen a criticar la partida de 108.700 euros que la Generalitat ha inclòs en els pressupostos de 2018 per a millorar la carretera CV-141 que connecta la nostra població amb la N-340 i l'AP-7”.

  Afig que “resulta sorprenent que, uns senyors que porten governant des de 2003, i que mai van alçar la veu per a no enfadar a Francisco Camps i Alberto Fabra, per a poder seguir asseguts en les seues poltrones, de sobte es tornen els polítics més reivindicadors i impacients de la Història”. Es pregunta si “ara s'han adonat que la carretera és perillosa?”

  El que és clar per a Isabel Esbrí és que Andrés Martínez té dues actituds ben diferenciades com a alcalde: “la submissa i servil quan es tracta de reivindicar a Aznar, Camps, Alberto Fabra o Rajoy, i la intransigent quan el que pretén és desgastar a Zapatero o a Ximo Puig”.

  I aquesta forma de fer política, en opinió de Esbrí, té dues causes:

  1ª) Que Martínez no és un polític que treballe per a Peníscola, sinó per al Partit Popular.

  2ª) Que sap que solament es pot reivindicar davant els governs socialistes perquè els de el PP estan preocupats per altres coses com Gürtel, Imelsa, el ‘pitufeo’ o el 3 per cent.

  La portaveu socialista acaba dient que “el que ha de fer l'alcalde Martínez és plantar-se davant el seu cap, Rajoy, perquè a la Comunitat Valenciana tinguem com més prompte millor el finançament que ens mereixem, per que com ja li vaig dir fa uns dies, si estiguérem ben finacitats, Ximo Puig podria invertir cada any a Peníscola 2,53 milions més dels quals inverteix en l'actualitat”.

  Pujar