elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les propostes ciutadanes viables passen directament al pressupost municipal a Peníscola

Les propostes ciutadanes viables passen directament al pressupost municipal a Peníscola
  • De les 10 propostes rebudes dins del termini i en la forma escaient, 2 han sigut informades favorablement per part dels tècnics municipals, atenent criteris tècnics i econòmics i ambdues s’incorporaran als comptes de l'any que ve

L'àrea de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Peníscola ha informat sobre el resultat del procés per a la incorporació dels pressupostos participatius al full de ruta econòmic per a l'any que ve. 

De les 10 propostes rebudes dins del termini i en la forma escaient, durant el mes de setembre, 2 han sigut informades favorablement per part dels tècnics municipals, atenent criteris tècnics i econòmics.

Les dues propostes validades són la millora dels ponts de l’Ullal de l'Estany i la millora de la zona del frontó, la inversió conjunta de les quals està valorada en 88.600€.

Després del procés d'informació per part dels tècnics hauria de procedir-se a la votació ciutadana per a triar quina de les propostes s'hi integra, no obstant això, la regidora de l'àrea, Lidia Herrero, ha confirmat que enguany la ciutadania podrà veure les propostes incloses directament en els futurs comptes i no hi haurà votació per a triar-ne una de les dues, sinó que la inclusió al nou pressupost de totes dues propostes serà directa.

"La quantia de les dues inversions ens permet no haver de triar, i incorporar al nou pressupost les dues propostes resultants del procés participatiu" ha explicat Herrero.

 

Pujar