27 de novembre de 2020 27/11/20

La programació en línia de Maig Cultural conclou amb més de 4500 visites

La programació en línia de Maig Cultural conclou amb més de 4500 visites - (foto 1)
  • La peça "Mirando al mar", d'Iris Guzmán, ha sigut la més vista de tota la programació amb un total de 1700 visualitzacions

  • Els nou vídeos han sigut emesos durant els caps de setmana del mes de maig en el perfil municipal de Facebook de l'Ajuntament de Peníscola

MÉS FOTOS
La programació en línia de Maig Cultural conclou amb més de 4500 visites - (foto 2)

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Peníscola va posar en marxa el passat 2 de maig una programació d'activitats per a tots els caps de setmana del mes. L'esdeveniment s'ha celebrat de manera telemàtica a través del perfil municipal de Facebook i ha comptat amb la participació d'artistes de tota la comarca.

Músics, escriptors, cantants, mestres i poetes han col·laborat en aquesta primera edició de Maig Cultural, amb un total de nou vídeos, emesos els dissabtes i diumenges a les 18:00h. La creació d'aquesta acció va nàixer amb el propòsit de "visibilitzar el talent i acompanyar les nostres veïnes i veïns i tots aquells que segueixen els canals en xarxes socials del nostre Ajuntament, amb propostes culturals i invitacions a gaudir de les diferents arts" explica el regidor de Cultura, Ramón Simó.

Les nou peces publicades han aconseguit sumar un total de 4511 visualitzacions, 151 comentaris i 542 "likes" i han sigut compartits 145 vegades. El passat 2 de maig va arrancar la programació amb el pintor local Sergi Cambrils, que va proposar una vesprada creativa amb la lectura d'un fragment de la seua obra i una mostra de dedicatòria dibuixada a mà. Els diumenges 3, 10, 17 i 24 de maig va ser el torn dels contacontes "Sophie's Lighthouse" en anglés, de la jove Marta Ramón. El dia 9 de maig, José Bayarri, integrant del Grup Cultural de Danses, va recitar una lloa. El dissabte 16, Iris Guzmán va proposar una vesprada d'inspiració amb diverses arts musicals i la seua peça "Mirando al mar" va ser la més vista de tota la programació, amb un total de 1700 visualitzacions. El dissabte 23, Alma Oliva va recitar poesia i va presentar el seu nou llançament literari "Abrazándome a versos"; mentre que l'últim dia del mes, Francesca Sales, va compartir "Música i paraules en temps de confinament".

Pujar