elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Peníscola Remember Fest inaugura la temporada de festivals a la província de Castelló

El Peníscola Remember Fest inaugura la temporada de festivals a la província de Castelló
  • Más de 5.000 remembers van ballar al ritme de les grans veus dels 90 i 2000

El dissabte va tindre lloc l'esperada segona edició del Peníscola Remember Fest, la cita musical amb la qual va quedar inaugurada a la província la temporada de festivals. Un total de 5.000 persones es van donar cita en el recinte situat al costat de la Platja Sud des de les 15:00h.

Dotze hores de música sense interrupcions van fer les delícies dels remembers i rememberes arribats des de tot el territori nacional. Els assistents van viure un esdeveniment a l'aire lliure que va reunir les grans veus dels 90 i 2000 amb èxits que van fer ballar a tota una generació.

El Remember Fest va reunir artistes de la talla de Kate Ryan, com a cap de cartell, Linda Mertens, La Lluna, Dee Dee, Robin, Spanic, Eva Martí i molts més icones musicals. Al costat d'ells, l'escenari va reunir una gran llista de deejays que van marcar una època en les cabines de discoteques de tota Espanya.

Durant la celebració, els DJs Javi Boss i Tonet Marzá van voler agrair a Vicente Bartual, presentador de l'esdeveniment, la seua incansable labor per la música remember. El conegut locutor de ràdio, cantant i deejay de Bikini Club ha dedicat tota la seua vida a la música i als esdeveniments rememberos, és per això que va rebre el reconeixement públic per part dels quals van ser els seus aprenents.

Durant el PRF 2023, Tonet Marzá ja va anunciar que hi haurà una futura edició l'estiu que ve. “Una versió millorada, fruit del que aprenem any rere any, perquè el que va nàixer com un xicotet projecte ha arribat a convertir-se en un reclam, tant per al públic remembero com per als amants de Peníscola”, va manifestar Tonet Marzá, des de la direcció del festival.

“El binomi Peníscola i Remember Fest han aconseguit que aquest cap de setmana s'aconseguisquen unes xifres de reserves molt positives per a inaugurar la temporada estival”, va apuntar Marzá, i és que l'arribada de visitants amb motiu de l'esdeveniment a la Ciutat en la Mar es va veure reflectida en l'ocupació, tant hotelera com hostalera des del divendres fins al diumenge.

MÉS FOTOS
El Peníscola Remember Fest inaugura la temporada de festivals a la província de Castelló - (foto 2)
El Peníscola Remember Fest inaugura la temporada de festivals a la província de Castelló - (foto 3)
El Peníscola Remember Fest inaugura la temporada de festivals a la província de Castelló - (foto 4)
El Peníscola Remember Fest inaugura la temporada de festivals a la província de Castelló - (foto 5)
Pujar