elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Peníscola programa revetles populars tots els divendres de l'estiu en diferents punts del municipi

Peníscola programa revetles populars tots els divendres de l'estiu en diferents punts del municipi
  • Les cites seran sempre a les 20.30h i seran totalment gratuïtes

  • L'emplaçament variarà cada setmana i tindran lloc, per ordre de dates, en la plaça Santa Maria, Font Nova, Passeig Marítim, plaça de Sant Isidre, avinguda d’Espanya, plaça d'Armes, Peñismar i carrer Verge de Ermitana

MÉS FOTOS
Peníscola programa revetles populars tots els divendres de l'estiu en diferents punts del municipi - (foto 2)

Avui comencen les revetles populars que la Regidoria de Cultura i Festes ha programat per a tots els divendres dels mesos de juliol i agost.

Aquesta nova activitat tindrà lloc a les 20.30h i serà totalment gratuïta, "amb l'objectiu de dinamitzar els diferents espais i les seues propostes comercials pròximes i de restauració" ha explicat l'edil de l'àrea, Ramón Simó.

Així s'ha traçat un pla d'ubicacions per a cada setmana que portarà les revetles des de la plaça Santa Maria, on comença avui l'activitat, fins al Carrer Verge de Ermitana el dia 26 d'agost, que serà l'última cita, passant per Font Nova, el Passeig Marítim, la plaça Sant Isidre, l'avinguda d’Espanya, la plaça d'Armes i l'amfiteatre de Peñismar.

"És una activitat nova que complementa les activitats lúdiques, esportives i culturals que impulsa l'àrea de Turisme i que pretenen oferir als nostres visitants una nova opció d'oci cada divendres" ha valorat Simó.

Pujar