elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Peníscola es prepara per a acollir la seua festa taurina

Peníscola es prepara per a acollir la seua festa taurina
  • Durant els pròxims dies s'instal·laran les barreres de seguretat per al desenvolupament dels tancaments i la plaça de bous per acollir nou dies de bous

  • El municipi recupera els matins i les vesprades de bous, la solta de vaques a la platja així com les entrades nocturnes per a les seues Festes Patronals de setembre

MÉS FOTOS
Peníscola es prepara per a acollir la seua festa taurina - (foto 2)

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Peníscola ha recuperat per al programa festiu de les Patronals del pròxim mes de setembre, la festa taurina, després de diversos anys amb restriccions que l'han condicionada.

Està previst que el dia 10 de setembre comence la programació taurina amb la participació de la Casa d'Andalusia en una jornada inaugural dedicada a les dones, com és tradició en el municipi.

Després d'aqueixa primera jornada, transcorreran els matins i vesprades de bous fins al dia 18.

A més, el programa preveu fins a tres bous embolats, cinc entrades nocturnes, un dels atractius més particulars del festeig en la població, i solta de vaques a la platja.

El regidor de l'àrea, Ramón Simó, ha volgut destacar la importància de la Comissió Taurina en la programació del conjunt d'activitats, als qui ha agraït la implicació i el treball que realitzen.

Així mateix, Simó ha destacat la previsió amb la qual es treballa en els seus preparatius, tant en matèria de muntatge, per part de la brigada d'obres i serveis, com en matèria de seguretat, per part de la Policia Local.

Pujar