elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Peníscola inicia l’Escola d'Estiu amb aforament reduït i mesures de seguretat sanitària

Peníscola inicia l’Escola d'Estiu amb aforament reduït i mesures de seguretat sanitària
  • L'Ajuntament de Peníscola, a través de la Regidoria de Benestar Social, ha iniciat aquesta setmana l'activitat estival infantil L'Escola d'Estiu, que finalitzarà el 28 d'agost, complint amb totes les mesures de seguretat necessàries

Com cada any, l'àrea de Benestar Social impulsa aquest "projecte social que pretén conciliar la vida laboral amb la familiar en mesos en què la gran majoria de famílies de Peníscola estan dedicades al sector serveis per la temporada turística", explica la responsable de l'àrea, María Jesús Albiol.

El programa va dirigit a xiquets i xiquetes nascuts entre 2016 i 2008, empadronats en el municipi i escolaritzats, i tenen preferència d'admissió aquells casos en els quals totes les persones responsables del menor treballen en l'horari de l'activitat. En total, enguany, amb aforament reduït, s'han inscrit un total de 80 menors a les activitats, organitzats en grups reduïts, per edats.

Els més xicotets troben en aquesta proposta diferents activitats dirigides a ells i adaptades a cada tram d'edat. A més, amb la condició d'ajustar-se a cada cas "la participació en les activitats pot ser setmanal, quinzenal o mensual, per ajustar al màxim l'oferta a les necessitats de cada família” ha explicat Albiol, que ha afegit que "l'horari és des de les 09:30h fins a les 14:00h i s’hi inclou la possibilitat d'acolliment en les instal·lacions a les 08:30h".

L'alcalde, Andrés Martínez, ha visitat les instal·lacions que acullen enguany aquestes activitats estivals per als més menuts, en l'ampliació del Pavelló Poliesportiu de la ciutat, obra escomesa recentment. "Hem pogut comprovar com es realitzen els controls d'accés amb preses de temperatura, desinfecció de calçat i mans, itineraris d'accés separats per a diferents edats i la reducció del nombre de participants per grup" ha testificat durant la seua visita amb la regidora de l'àrea.

Pujar