elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Peníscola inicia avui el període d'inscripció per a l'Escola d'Estiu

Peníscola inicia avui el període d'inscripció per a l'Escola d'Estiu

    L'Ajuntament de Peníscola, a través de la regidoria de Benestar Social, ha iniciat avui el període d'inscripcions per a l'activitat estival infantil L'Escola d'Estiu, que començarà el pròxim 1 de juliol i finalitzarà el 28 d'agost, complint amb totes les mesures de seguretat necessàries.

    Com cada any, l'àrea de Benestar Social impulsa aquest "projecte social que pretén conciliar la vida laboral amb la familiar en mesos en què la gran majoria de famílies de Peníscola estan dedicades al sector serveis per la temporada turística", explica la responsable de l'àrea, María Jesús Albiol.

    Respecte als requisits, el programa va dirigit als xiquets i xiquetes nascuts entre 2016 i 2008 que estiguen empadronats en el municipi i escolaritzats, tenint preferència d'admissió aquells casos en els quals totes les persones responsables del menor treballen en l'horari de l'activitat. Els més xicotets troben en aquesta proposta diferents activitats dirigides a ells i adaptades a cada tram d'edat. A més, per tal d'ajustar-se a cada cas "les inscripcions poden ser setmanals, quinzenals o mensuals, per a ajustar al màxim l'oferta a les necessitats de cada família” anuncia Albiol, qui afig que "l'horari és des de les 09.30h fins a les 14.00h incloent la possibilitat d'acolliment en les instal·lacions a les 08.30h".

    Els tràmits es realitzaran de manera telemàtica i les places s'adjudicaran per ordre d'inscripció fins que s'ocupen totes les oferides. Totes aquelles famílies interessades hauran d'emplenar el formulari que trobaran en el web www.escolaestiupeniscola.com i seguir les indicacions. El primer període d'inscripció comença avui i s'estendrà fins al dilluns, 22 de juny, i està reservat per a aquells casos en els quals treballen tots els tutors del menor. A partir del 23 de juny s'obriran la resta d'inscripcions.

    Pujar