elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Peníscola desfila amb moda local per a promocionar el comerç de proximitat

Peníscola desfila amb moda local per a promocionar el comerç de proximitat
  • L'esdeveniment tindrà lloc en el Passeig Marítim, el pròxim dia 7 de maig a partir de les 19h

MÉS FOTOS
Peníscola desfila amb moda local per a promocionar el comerç de proximitat - (foto 2)
Peníscola desfila amb moda local per a promocionar el comerç de proximitat - (foto 3)
Peníscola desfila amb moda local per a promocionar el comerç de proximitat - (foto 4)

La Associació de Comerciants de Peníscola, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de la localitat, han impulsat un nou esdeveniment per a la promoció i dinamització de l'oferta comercial del municipi.

Concretament es tracta d'una desfilada de moda i complements d'establiments locals, que tindrà lloc en el Passeig Marítim, al costat de la Platja Nord i als peus de la ciutadella emmurallada.

"El lloc és meravellós i creiem que un marc idoni per a poder promocionar nostres comerços" ha explicat la regidora de l'àrea, Raquel París, felicitant la iniciativa de l'agrupació de comerciants.

Des de la regidoria es facilita la producció de l'esdeveniment i els comerços de la localitat les millors propostes de la temporada.

"Desfilaran models de totes les edats, també xiquetes i xiquets, amb qui estem preparant la seua participació amb molta estima, de la mà dels nostres comerços", ha ampliat París.

Els establiments participants són Bijoux, Coquelito, La casa de las toallas, La Fleca, Logo, Menta, Nova Òptica, Tiendas Hola, Patufets, Puré Essence i Serendipity.

L'alcalde, Andrés Martínez, ha animat la comarca a assistir a l'esdeveniment que es desenvoluparà a partir de les set i mitja de la vesprada, "amb l'afecte i la il·lusió de tots" ha assegurat.

Pujar