elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Peníscola comptarà amb 4 treballadors durant 6 mesos a través dels plans d'ocupació finançats pel Fons Social Europeu

Peníscola comptarà amb 4 treballadors durant 6 mesos a través dels plans d'ocupació finançats pel Fons Social Europeu
  MÉS FOTOS
  Peníscola comptarà amb 4 treballadors durant 6 mesos a través dels plans d'ocupació finançats pel Fons Social Europeu - (foto 2)

  L'Ajuntament de Peníscola ha sol·licitat a la Generalitat Valenciana els programes del Pla AVALEM EXPERIÈNCIA: EMCORP 2018, destinat a la contractació de persones desocupades d'almenys 30 anys d'edat, i EMCORD 2018, per a la contractació de persones en situació de desocupació de llarga durada.

  El programa EMCORP 2018, per a la contractació de persones desocupades d'almenys 30 anys d'edat, la subvenció preassignada del qual puja a 17.500,00 euros, possibilitarà la contractació de 2 auxiliars administratius per un període de 6 mesos de duració. Quant al programa EMCORD 2018, per a la contractació de persones en situació de desocupació de llarga duració, la subvenció preassignada del qual suma 22.558,79 euros, es destinarà a la contractació d'1 peó i 1 oficial per a la brigada municipal.

  Per participar en les ofertes d'ocupació, cal estar inscrit prèviament en el SERVEF i acomplir els requisits establerts en cadascun dels programes.

  Pujar