elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Peníscola comença l’Escola d'Estiu amb aforament reduït i un protocol especial de mesures de seguretat sanitària

Peníscola comença l’Escola d'Estiu amb aforament reduït i un protocol especial de mesures de seguretat sanitària
  MÉS FOTOS
  Peníscola comença l’Escola d'Estiu amb aforament reduït i un protocol especial de mesures de seguretat sanitària - (foto 2)
  Peníscola comença l’Escola d'Estiu amb aforament reduït i un protocol especial de mesures de seguretat sanitària - (foto 3)
  Peníscola comença l’Escola d'Estiu amb aforament reduït i un protocol especial de mesures de seguretat sanitària - (foto 4)
  Peníscola comença l’Escola d'Estiu amb aforament reduït i un protocol especial de mesures de seguretat sanitària - (foto 5)

  L'Ajuntament de Peníscola, a través de la Regidoria de Benestar Social, ha iniciat aquesta setmana l'activitat estival infantil L'Escola d'Estiu, que es desenvoluparà durant els mesos de juliol i agost, amb un protocol específic de mesures de seguretat.

  Com cada any, l'àrea de Benestar Social impulsa aquest "projecte social que pretén conciliar la vida laboral amb la familiar en mesos en què la gran majoria de famílies de Peníscola estan dedicades al sector serveis per la temporada turística", ha explicat la responsable de l'àrea, María Jesús Albiol.

  El programa va dirigit a xiquets i xiquetes nascuts a partir de 2018, amb tres anys, empadronats en el municipi i escolaritzats, i tenen preferència d'admissió aquells casos en què totes les persones responsables del menor treballen en l'horari de l'activitat. En total, enguany, amb aforament reduït, s'han inscrit al voltant de 80 menors a les activitats, organitzats en grups bambolla reduïts i per edats.

  Els més menuts troben en aquesta proposta diferents activitats dirigides a ells i adaptades a cada tram d'edat. A més, amb la condició d'ajustar-se a cada cas "la participació en les activitats pot ser setmanal, quinzenal o mensual, per a conciliar al màxim l'oferta amb les necessitats de cada família” ha explicat Albiol, que ha afegit que "l'horari és des de les 09.30h fins a les 14.00h i s’hi inclou la possibilitat d'acolliment en les instal·lacions a les 08.30h".

  Pujar