elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Peníscola arranca avui la programació de la seua festa taurina

Peníscola arranca avui la programació de la seua festa taurina
  MÉS FOTOS
  Peníscola arranca avui la programació de la seua festa taurina - (foto 2)
  Peníscola arranca avui la programació de la seua festa taurina - (foto 3)

  Avui ha donat principi l'inici de la festa taurina a Peníscola, dins de les activitats previstes en la programació de festes d'aquest mes de setembre en la localitat.

  La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Peníscola, en col·laboració amb la Comissió Taurina, ha programat quatre jornades de bous en plaça portàtil, amb quatre sessions vespertines i dues matinals, fins al diumenge d'aquesta setmana. Les ramaderies que participen en el festeig són Bous de la Ribera, avui; Alberto Garrido, demà; La Paloma, el dissabte, i Hermanos Monferrer, el diumenge.

  Les novetats d'enguany es troben en la ubicació i característiques del recinte taurí, que ha hagut de situar-se fora del nucli antic per a garantir el compliment de les mesures i restriccions de seguretat sanitàries, "necessitàvem un espai més ampli que garantira el correcte accés amb distàncies de seguretat a la plaça i per això vam optar, en consens amb la Comissió Taurina, per l'esplanada contigua a la plaça de la Constitución en la qual hem situat la plaça portàtil" ha detallat el regidor de l'àrea, Ramón Simó. L'aforament de la plaça en graderia supera les 1200 localitats, de les quals 800 es posaran a la venda.

  A més, ha ampliat, que per a efectuar un control d'aforament més eficient, l'accés a la plaça no és gratuït, com habitualment, en aquesta ocasió es cobra entrada i la recaptació serà íntegra per a l'agrupació de Creu Roja local, encarregada de la venda dels tiquets i abonaments.

  Les entrades per a les sessions matutines, en dissabte i diumenge, es venen al preu de 2 euros; les entrades per a les sessions de vesprada, entre dijous i diumenge, a 5 euros, amb la possibilitat de comprar abonaments per al total de la festa taurina, amb un preu de 20 euros.

  Pujar