elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Peníscola amplia la seua oferta formativa amb les Aules Mentor

Peníscola amplia la seua oferta formativa amb les Aules Mentor
  • El consistori ha aconseguit la col·laboració del Ministeri d'Educació amb 4000€ per a la posada en marxa de formació no reglada i a través d'Internet

  • El mes pròxim podran formalitzar-se les inscripcions als cursos en línia, després de la signatura del conveni

L'Ajuntament de Peníscola inclourà en la seua oferta formativa no reglada els cursos en línia que ofereix el projecte Mentor, del Ministeri d'Educació, gràcies a la consecució d'una subvenció que atorga la Subdirecció General d'Orientació i Aprenentatge al llarg de la vida.

En total són 4000€ que aniran destinats a la posada en marxa d'Aula Mentor, formació no reglada, oberta i flexible que inclou fins a 200 cursos de diferents temàtiques i que inclouen des de la nutrició fins a la cura a persones dependents.

Aquest projecte del Govern d'Espanya és finançat pels fons europeus Next Generació, i està dirigit a jóvens i adults que desitgen adquirir, actualitzar, completar o ampliar els seus coneixements i aptituds per al seu desenvolupament personal o professional.

Si mètode de treball és flexible en el temps d'estudi, per la inexistència de terminis de matriculació i finalització del curs.

També existeix flexibilitat en el lloc d'accés als recursos formatius en línia, ja que es pot connectar l'alumnat a l'entorn de Treball Virtual, bé a les aules mentor, habilitades pel mateix Ajuntament, o bé des del seu propi domicili.

El regidor de Cultura, Ramón Simó, ha informat que en els pròxims quinze dies es procedirà a la signatura del conveni i la designació de l'administrador del projecte, l'aula del qual es localitzarà en les dependències de la Universitat Popular i les inscripcions de la qual podran realitzar-se abans de finalitzar el primer trimestre.

El preu de la matrícula mínima (dos mesos) serà de 48 euros.

Pujar