elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Obri les portes el Laberint de Peníscola, el més gran d'Espanya

Obri les portes el Laberint de Peníscola, el més gran d'Espanya
  • És el tercer més gran d'Europa amb 3 quilòmetres per “perdre's” i es podrà visitar a partir d'aquest mateix cap de setmana

MÉS FOTOS
Obri les portes el Laberint de Peníscola, el més gran d'Espanya - (foto 2)
Obri les portes el Laberint de Peníscola, el més gran d'Espanya - (foto 3)
Obri les portes el Laberint de Peníscola, el més gran d'Espanya - (foto 4)
Obri les portes el Laberint de Peníscola, el més gran d'Espanya - (foto 5)

El Laberint de Peníscola obre les portes al públic dissabte que ve i avui la propietat ha celebrat la seua inauguració amb la participació de delegacions institucionals de diversos ajuntaments de la comarca del Baix Maestrat, encapçalades per l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, que ha acompanyat la família Bosch Pitarch, impulsora i propietària del projecte en aquesta cita tan especial.

El tall formal de cinta ha estat precedit per diversos parlaments i després s'ha dut a terme una visita per les instal·lacions que es van gestar fa cinc anys i van començar a prendre forma a partir de l'inici de la plantació de la vegetació l'any 2020 .

El de Peníscola ja és el laberint multicursal i de planta fixa més gran d'Espanya i tercer d'Europa.

Amb 7000 m2 i 3 km de recorregut està compost per 4000 plantes de Ligustrum japonicum i un quadrat central de Photinia Red Robin que conté una escultura de dinosaure de grans dimensions.

"Avui s'inaugura un nou atractiu turístic per a la nostra destinació i valorem molt l'esforç d'aquesta iniciativa de capital privat per posar en valor les activitats a l'aire lliure, la promoció dels espais verds i l'aposta pels recursos turístics sostenibles" primer edil peniscolà, augurant èxit a la nova instal·lació que inclou, a més del propi entramat vegetal de carrerons, una zona annexa amb instal·lacions per al gaudi en família.

A la cita no hi ha faltat el president de l'Agrupació d'Empresaris Turístics de Peníscola, Francisco Ribera, que ha volgut assistir a l'esdeveniment en reconeixement i suport a aquesta iniciativa.

Pujar