28 de setembre de 2020 28/9/20

Obert el periode d'inscripció per a la jura de bandera a Peníscola per al proper 16 de novembre

Obert el periode d'inscripció per a la jura de bandera a Peníscola per al proper 16 de novembre - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Obert el periode d'inscripció per a la jura de bandera a Peníscola per al proper 16 de novembre - (foto 2)
  Obert el periode d'inscripció per a la jura de bandera a Peníscola per al proper 16 de novembre - (foto 3)

  Peníscola acollirà una multitudinària jura de bandera el dia 16 de novembre a la qual s'espera acollir 500 jurandos. Fins al dia 11 del mateix mes, els interessats, es poden inscriure - requisit indispensable- per a la jura de bandera per a civils a través dels canals indicats al web del Ministeri de Defensa, en l'apartat referit a les jures de bandera previstes. El formulari de sol·licitud, descarregable online, es pot remetre via correu electrònic a la Subdelegació de Defensa de Castelló, així com a la Comandància militar de València i de Castelló. A més, de forma presencial i per facilitar la tramitació al mateix municipi, el Servei d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de la ciutat posaran, a partir del proper dilluns, a disposició de qui ho requereixi, formularis impresos que s'han de custodiar en el servei municipal fins a la recollida i tràmit per part de la Subdelegació de Defensa.

  Els jurandos hauran d'acreditar la seva nacionalitat espanyola i la majoria d'edat, requisits tots dos per la seva inscripció.

  Des del consistori es col·laborarà amb la logística de l'acte, es cedirà un espai públic per a la recepció d'educands i coordinarà el desenvolupament de l'acte al Passeig Marítim de la localitat; membres de la mateixa corporació municipal, entre els quals es troba el mateix alcalde, Andrés Martínez, han confirmat ja que participaran en la jura.

  Pujar