elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nou municipis de Castelló acolliran al març de 2021 la segona edició del ‘Territori Templer Run & Bike Experiencie

Nou municipis de Castelló acolliran al març de 2021 la segona edició del ‘Territori Templer Run & Bike Experiencie
  • Les diputades d'Esports, Tania Baños, i Cultura, Ruth Sanz, assisteixen a la presentació de l'esdeveniment esportiu al Castell de Peníscola al costat de l'alcalde de la localitat, Andrés Martínez, i el campió del món Ultratrail Pau Capell

Les diputades provincials d'Esports, Tania Baños, i Cultura, Ruth Sanz, han participat hui a Peníscola en la presentació del ‘II Territori Templer Run & Bike Experiencie’, un esdeveniment esportiu que combina cultura, turisme i naturalesa, que se celebrarà del 19 al 20 de març de 2021 i que recorrerà el terme municipal de 9 localitats de la província.

L'organitzador de la cita esportiva, Roberto Marqués, ha sigut l'encarregat de desgranar les característiques d'aquesta segona edició en un acte celebrat al Castell de Peníscola i que ha comptat amb la presència de l'alcalde, Andrés Martínez, i el campió del món de Ultratrail Pau Capell.

Amb la novetat d'un pròleg nocturn de 14 quilòmetres a les Coves de Vinromà, aquesta prova esportiva per etapes de Trail i BTT es desenvoluparà per Albocàsser, Tírig, la Salzadella, Alcalà de Xivert, la Serratella, Santa Magdalena de Pulpis, la Serra d'en Galceran i Peníscola. Les Coves de Vinromà serà la seu logística, localitat en la qual s'instal·larà un campament templer amb tots els serveis d'un hotel de campanya.

L'organització, amb motiu de l'actual situació sanitària a conseqüència de la Covid-19, ha preparat un protocol d'actuació preventiu i actuacions específiques per al desenvolupament de la prova en un entorn segur, tant per als membres de l'organització i col·laboradors, com per als esportistes, voluntaris i públic.

En aquesta segona edició, en la qual l'objectiu és continuar donant a conéixer el patrimoni de les diferents poblacions vinculades al Territori Templer, es recorreran sendes i camins dels diferents municipis per a acabar al costat del Castell de Peníscola.

Pujar