elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mig miler de persones donaran suport aquest cap de setmana a Peníscola a la Marxa Solidària per la Fundació DiabetesCERO

Mig miler de persones donaran suport aquest cap de setmana a Peníscola a la Marxa Solidària per la Fundació DiabetesCERO
  • L'organització preveu superar els 350 participants i els 150 dorsals zero en la primera edició d'aquest esdeveniment la recaptació del qual anirà destinada íntegrament a la Fundació

  • La marxa tindrà lloc el dissabte 28 de gener, a les 11.00h, des del Passeig Marítim

  • Andrés Martínez: "Hem d'anar tots i totes a donar suport a aquesta causa solidària que han impulsat les famílies que viuen en primera persona la diabetis tipus 1, per ells, junts donem suport a la Marxa"

MÉS FOTOS
Mig miler de persones donaran suport aquest cap de setmana a Peníscola a la Marxa Solidària per la Fundació DiabetesCERO - (foto 2)

Peníscola es prepara per a acollir la Marxa Popular Solidària 5k, que tindrà lloc dissabte que ve 28 de gener. 

L'esdeveniment esportiu és de caràcter benèfic i l'import íntegre de totes les inscripcions anirà destinat a la Fundació DiabetesCERO. 

Al voltant de 500 persones donaran suport a la Marxa en aquesta primera edició, aquesta és la previsió de l'organització que ha confirmat el bon ritme que segueixen les inscripcions. Es preveu superar els 350 participants i els 150 dorsals zero.

L'alcalde, Andrés Martínez, ha volgut fer una crida a la ciutadania perquè recolze aquesta iniciativa que va nàixer en el si d'una família peniscolana amb la generosa vocació de contribuir amb la tasca de la Fundació en benefici dels pacients.

"Hem d'anar tots i totes a donar suport a aquesta causa solidària que han impulsat les famílies que viuen en primera persona la diabetis tipus 1, per ells, junts donem suport a la Marxa" ha sol·licitat, fent extensiva la petició als veïns i veïnes de la localitat, així com a la comarca, "tenim una nova oportunitat de demostrar que estem amb ells, que som solidaris i que anem amb tot" ha finalitzat.

L'organització ha agraït la resposta ciutadana i augura per al dissabte la celebració d'una gran jornada de solidaritat.

L'activitat començarà a les 10:00h en el Passeig Marítim de Peníscola, al costat de la Tourist Info, amb la formalització de les últimes inscripcions i el repartiment de dorsals. A les 11:00h iniciarà la marxa popular de cinc quilòmetres en la font Camilo José Cela i recorrerà el nucli suburbà del municipi fins a tornar de nou al punt de partida. En acabar, tindrà lloc una rifa amb 14 possibles premis i la clausura de l'esdeveniment.

Pujar