elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un menor d'11 anys i un home de 62, a punt d'ofegar-se a Sagunt i Peníscola

Un menor d'11 anys i un home de 62, a punt d'ofegar-se a Sagunt i Peníscola
  • Tots dos banyistes van ser traslladats als hospitals de referència de la seua zona

Doble esglai a les platges valencianes després que un xiquet d'11 anys i un home de 62 van ser trets de la platja semiahogados.

Segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), els dos banyistes van ser traslladats als hospitals de referència de la seua zona.

Quant al xiquet d'11 anys, a les 20.10 hores es va donar l'avís al CICU alertant que s'havia tret de l'aigua inconscient a un menor a la platja del Port de Sagunt.

El CICU va mobilitzar una unitat del SAMU, l'equip mèdic del qual va assistir al xiquet, d'11 anys, que presentava símptomes d'ofegament.

Després de l'assistència, el xiquet va ser traslladat a l'hospital de Sagunt, en l'ambulància de suport vital avançat.

Per part seua, a les 17.15 hores el CICU va rebre un altre avís, aquesta vegada de la platja Sud de Peníscola on havien tret inconscient de l'aigua a un banyista.

En l'avís s'indicava que membres del servei de socorrisme li estaven fent la reanimació cardiopulmonar bàsica al banyista, de 62 anys.

Fins al lloc es va desplaçar una unitat del SAMU. A la seua arribada, l'home ja estava conscient, l'equip mèdic li va estabilitzar i va ser traslladat a l'hospital Comarcal de Vinaròs amb símptomes d'ofegament.

Pujar