elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

En marxa l'Escola d'Estiu a Peníscola

En marxa l'Escola d'Estiu a Peníscola
  • Nens i nenes d'entre 2 a 12 anys podran gaudir d'aquest programa de la regidoria de Benestar Social, durant els mesos de juliol i agost, en les diferents modalitats, per setmanes o quinzenes

MÉS FOTOS
En marxa l'Escola d'Estiu a Peníscola - (foto 2)

La regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Peníscola, a través de l'empresa concessionària del servei, OCA GRUP, ha obert les portes de l'escola d'estiu, "projecte social que preten conciliar la vida laboral amb la familiar en mesos en què la majoria de famílies de la nostra població estan dedicades al sector serveis per la temporada turística "ha explicat la regidora de l'àrea, Maria Jesús Albiol.

Les activitats programades estan dirigides, com cada any, a edats compreses entre els 2 i els 12 anys, "adaptant per trams d'edat i dividides per setmanes o quinzenes, en diferents horaris per ajustar al màxim l'oferta a les necessitats de cada família" ha explicat Albiol.

La inscripció pot realitzar-se encara en línia a través de la pàgina web www.escolaestiupeniscola.es o a l'oficina del carrer Vilanova d'Avinyó, 63.

Aquest any l'eix temàtic està relacionat amb el món de la música, sota el nom MUSICAL SUMMER SCHOOL s'han programat activitats relacionades amb aquesta disciplina artística a més de gran varietat d'excursions i propostes relacionades amb l'esport i la psicomotricitat.

Totes les activitats tenen una vessant lúdica amb un objectius basats en l'educació en valors gaudint del treball en equip, les manualitats, els trucs de màgia, la robòtica educativa, la cuina, la ciència, els jocs d'aigua; així com la festa de l'escuma, Holi colors, inflables, cars bojos, festa de globus etc.

L'escola d'estiu de Peníscola "és un projecte lúdic educatiu de gran envergadura" ha assenyalat el mateix alcalde, Andrés Martínez, durant la seva visita avui; doncs els nens gaudeixen d'activitats de robòtica educativa, tallers de cuina, esports alternatius, la pràctica d'experiments o jocs en anglès; "A més d'un important servei per als pares i mares que treballen durant els mesos d'estiu".

Pujar