elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Peníscola subscriu un conveni amb la Associació de Comerciants per a la promoció i dinamització del comerç en la localitat

L'Ajuntament de Peníscola subscriu un conveni amb la Associació de Comerciants per a la promoció i dinamització del comerç en la localitat

  L'Ajuntament de Peníscola ha subscrit aquesta setmana un conveni amb l’Associació de Comerciants de Peníscola amb l'objectiu de col·laborar en la promoció i dinamització del comerç en la localitat.

  L'entitat ha presentat el seu pla d'accions per a l'any pròxim que inclou les Fires de Comerç al Carrer, entre altres iniciatives.

  L'alcalde, Andrés Martínez, ha signat el document amb la seua presidenta, Milagros Sancho, a qui ha felicitat per la tasca que desenvolupa l'entitat, "molt especialment després de dos anys en què el xicotet comerç ha jugat un paper fonamental per a atendre les necessitats de les veïnes i veïns de la població".

  L’alcalde ha posat en valor també la col·laboració del consistori amb els comerços de la localitat durant la pandèmia, articulant ajudes.

  Amb la recuperació de l'activitat turística, sector al qual està íntimament lligada l'activitat comercial de la localitat, "esperem que enguany siga bo per als nostres comerços i continuarem apostant i treballant per això, impulsant activitats com la desfilada de moda que es va organitzar de la mà del nostre comerç el mes passat" ha augurat la regidora de l'àrea en el consistori, Raquel París.

  Pujar