elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Peníscola rebaixa el cànon a les empreses de serveis en platges

L'Ajuntament de Peníscola rebaixa el cànon a les empreses de serveis en platges
  • La Regidoria de Platges aplicarà bonificacions en el cànon en funció del temps i l'ocupació, condicionada per la normativa sanitària

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Peníscola rebaixa el cànon a les empreses de serveis en platges - (foto 2)

La regidoria de Platges de l'Ajuntament de Peníscola ha convocat avui a les dènou empreses que compten amb llocs d'explotació a les platges de la localitat per a confirmar-los la bonificació dels cànons que paguen a l'Ajuntament pel desenvolupament de la seua activitat.

La regidora de l'àrea, Raquel París, ha comunicat que es cobrarà en funció del temps permés i la capacitat d'ocupació de l'espai assignat a cada lloc, "atés que enguany les restriccions en matèria de seguretat sanitària minvaran els ingressos de cadascuna de les empreses".

En aquest sentit, la regidora ha censurat al Ministeri que des de Costes "no s'haja aplicat la mateixa lògica, perquè l'ajuntament haurà de pagar la totalitat de l'import contemplat en el pla d'explotació de les platges".

Les empreses concessionàries rebran, també, per part de l'Ajuntament un Pla de contingència, que contemplarà les mesures concretes que s'han de complir, a l'empara del decret que la Generalitat ha publicat avui mateix sobre seguretat en platges.

Des de Costes s'ha informat a la Regidoria de la possibilitat d'iniciar l'activitat per part dels llocs d'explotació a partir de l'1 de juliol, data en la qual els serveis ja podran estar disponibles per als usuaris, "així que en els pròxims dies les empreses ja podran començar a muntar els espais i estructures necessàries per a oferir els seus serveis"

 

Pujar