elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Peníscola finalitza la realització de tests PCR als empleats públics

L'Ajuntament de Peníscola finalitza la realització de tests PCR als empleats públics

  La Regidoria de Personal de l'Ajuntament de Peníscola ha finalitzat avui la realització de test als empleats públics, davant l'inici progressiu del treball presencial per part dels funcionaris, en les dependències municipals. Concretament s'han realitzat 129 tests, el resultat dels quals ha sigut un únic positiu en el test de seroprevalencia, que informa que l'empleada ha passat la Covid19.

  "Aquesta mesura no sols ens dóna seguretat en els centres de treball, sinó que garanteix una atenció segura a la ciutadania" ha explicat la regidora de l'àrea, Dolores Bayarri, que va proposar la mesura en l'últim Comité de Seguretat i Salut celebrat amb els funcionaris municipals.

  "La mesura ha sigut molt ben acollida" ha assegurat la regidora, que ha agraït als departaments d'Intervenció i Contractació la seua implicació en la ràpida tramitació d'aquesta gestió.

  Els primers tests es van realitzar fa dues setmanes als equips de treball que més exposats estan al contacte amb el públic, com la Policia Local, el personal d'atenció domiciliària dels Serveis Socials municipals, del Servei d'Atenció Ciutadana o els membres de la Brigada Municipal d'Obres i Serveis. S'ha continuat a l'inici d'aquesta setmana per la resta d'equips de treball, donant prioritat als que estan en atenció al públic, com els informadors turístics, per a completar la totalitat de la plantilla de treballadors municipals.

  "Treballem en això durant moltes setmanes, primerament les autoritats sanitàries no permetien realitzar tests sense prescripció mèdica; després, l'altíssima demanda no permetia el proveïment massiu d'aquesta mena de tests de detecció; vam sol·licitar a Diputació i Generalitat que ens facilitaren tests, sense resposta; per fi hem aconseguit un proveïdor fiable a un preu competitiu i els hem realitzats per a tranquil·litat de tots" ha explicat el mateix alcalde, Andrés Martínez, que ha felicitat l'àrea de Personal per impulsar la mesura.

  Pujar