elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Peníscola entrega 50 tauletes a l'institut i al col·legi per als alumnes sense recursos

L'Ajuntament de Peníscola entrega 50 tauletes a l'institut i al col·legi per als alumnes sense recursos

  Les regidories de Cultura i Educació juntament amb l'àrea de Benestar Social i els Serveis Socials municipals han adquirit 50 tauletes per als escolars les famílies dels quals no disposen d'aquesta mena de recursos, amb l'objectiu que els alumnes de totes les etapes educatives disposen de dispositius suficients per a seguir l'activitat a través del contacte telemàtic.

  "Vam rebre fa uns dies la petició per part de les direccions dels centres educatius, ja que les tauletes remeses des de la Conselleria, competent en matèria educativa, eren insuficients per a cobrir la demanda real de l'alumnat" ha explicat l'edil de l'àrea de Cultura, Ramón Simó. Així, per exemple, ha concretat que des de la Generalitat s'han enviat al Centre d'Educació Infantil i Primària un total de 20 tauletes, que l'Ajuntament ha ampliat fins a 50, amb el lliurament de 30 més per part de les regidories. En el cas de l'Institut d'Educació Secundària, l'Ajuntament els ha facilitat 20 tauletes més.

  Els alumnes que no disposen de connexió a internet en els seus habitatges han sigut identificats i quantificats, i també disposaran, en el seu cas, de connexió a la xarxa gràcies a la col·laboració amb l'empresa Nou Com, de la comarca, que aporta sense cap mena de cost la connexió per a totes les famílies indicades pels centres educatius.

  "Hem d'estar tots units i disposats a sumar, encara que no siga competència estrictament municipal, estem fent tot el que podem per contribuir i col·laborar amb la comunitat educativa" ha conclòs el mateix alcalde, Andrés Martínez, que ha participat també en el lliurament dels dispositius a les directores dels centres.

   

  Pujar