elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Peníscola adequa el camí d'accés al Parc Natural de la Serra d'Irta

L'Ajuntament de Peníscola adequa el camí d'accés al Parc Natural de la Serra d'Irta
  • Els treballs es realitzen amb llast natural i es prolongaran al llarg de la setmana, fins a la Caserna del Pebret

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Peníscola adequa el camí d'accés al Parc Natural de la Serra d'Irta - (foto 2)
L'Ajuntament de Peníscola adequa el camí d'accés al Parc Natural de la Serra d'Irta - (foto 3)

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Peníscola, després d'executar múltiples tasques d'adequació de camins rurals i veïnals al llarg de l'últim trimestre del passat any, ha emprés aquest inici de setmana els treballs d'adequació del camí d'accés al Parc Natural de la Serra d'Irta, des de la carretera de Font Nova i fins a la Caserna del Pebret.

Concretament els treballs consisteixen a aplanar el camí, incorporant llast natural, tasca que es durà a terme al llarg d'aquesta mateixa setmana.

L'alcalde, Andrés Martínez, ha visitat els treballs juntament amb el regidor delegat de l'àrea, Miguel Castell, qui ha confirmat que més tasques estaran finalitzades abans del cap de setmana.

Castell ha confirmat la previsió de la seua àrea d'ampliar aquestes tasques a l'entorn i accés a l'ermita de Sant Antoni, així com a la zona dels Pitxells si fóra necessari, segons es troben cadascun dels camins.

"Amb aquestes intervencions atenem les petitones veïnals dels qui ho transiten de manera diària, millorant l'estat dels vials i garantint un accés segur no sols per a ells, sinó també per a tot aquell que vulga gaudir d'aquest paratge de gran valor" ha manifestat Castell.

Pujar