elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Labora busca 175 persones a Peníscola per a treballar en ZT Hotels

  La cadena ZT Hotels contractarà a 175 persones a través del portal GVAJobs del Servei Valencià d'Ocupació i Formació (Labora) per als seus Hotels de Peníscola, Castelló.

  Els llocs de treball oferits són: 100 ajudants de cambrer o cambrera, 45 ajudants de cuina, 25 auxiliars de pis i neteja i 5 ajudants de recepció. Les persones interessades han d'inscriure's en les ofertes a través del portal GVAJobs de Labora

  Dels aproximadament 175 llocs que han demanat cobrir per a Setmana Santa i estiu, la cadena ZT Hotels oferirà 40-50 d'ells en paquets amb allotjament, per a la resta es busquen persones de la zona. Els perfils demandats són els següents:

  · Ajudant de cambrer/a: Se sol·licita nivell formatiu ESO i es valoraran el coneixement d'idiomes, així com formació en manipulació d'aliments, atenció al públic i cursos de cambrer. Les funcions del lloc són les següents: servir desdejunis, menjars i sopars, restaurants temàtics i servei de minibar i room service. Les persones aspirants han d'inscriure's en GVAJobs l'oferta núm. 520978.

  · Ajudant de cuina: Es requereix nivell formatiu ESO i es valorarà el coneixement d'idiomes. Les funcions a realitzar són: eLaboració i recepció de comandes, gestió de productes i neteja de cuina. Les persones que desitgen inscriure's han d'apuntar-se en GVAJobs l'oferta núm. 520961.

  · Auxiliar de pisos i neteja: Es necessita nivell formatiu equivalent a ESO i es valoraran el coneixement d'idiomes i les habilitats socials. Les tasques del lloc són: funcions auxiliars de neteja d'habitacions i àrees externes i internes de l'hotel. Els candidats han d'inscriure's en GVAJobs l'oferta núm. 520959.

  · Ajudant de recepció: Se sol·licita Diplomatura en Turisme o formació en Gestió d'Allotjaments Turístics, així com el nivell B1 d'anglés i es tindran en compte els coneixements de francés i alemany. Es valorarà també altres aspectes com a habilitats socials i coneixements informàtics a nivell d'usuari. Entre les funcions del lloc estan l'atenció al públic en recepció i la col·Laboració en la custòdia d'objectes de valor i diners. Les persones insteresadas han d'apuntar-se en GVAJobs l'oferta núm. 520990.

  ZT Hotels és una cadena hotelera que gestiona diversos establiments situats al mediterrani espanyol, oferint dos Hotels urbans amb encant a Barcelona i tres Hotels de platja a Peníscola, que romanen oberts tot l'any.

  Els establiments situats a Peníscola són el Aparthotel Acuasol (3E actual, però 4E a partir de juny), l'Hotel & Spa Peníscola Plaza Suites (4 E actual, però 4 Sup. a partir de juny) i el conjunt d'Apartaments Turístics Jardins del Plaça.

  ZT Hotels compta amb una plantilla composta aproximadament per uns 500 treballadors. Amb la seua col·Laboració amb Labora, ZT Hotels pretén seleccionar nou personal per a reforçar els seus serveis d'atenció per als períodes vacacionals amb major demanda turística.

  Labora s'acosta a les empreses

  Des de Labora s'està desenvolupant una campanya per a acostar els seus serveis d'intermediació i formació al teixit empresarial valencià. Labora va organitzar el passat 4 d'abril una jornada informativa per a donar a conéixer els seus serveis a les empreses de la Comunitat Valenciana que va ser un èxit de participació. Durant aquesta trobada, empreses com l'Once o Doctor Franz Schneider van traslladar les seues experiències després de treballar amb el Servei Valencià d'Ocupació.

  Així mateix, per a poder adaptar la formació a les necessitats reals de les empreses, Labora - llavors Servef -, al costat de la Confederació Empresarial Valenciana i la Conselleria d'Educació va constituir un grup de treball amb empreses tractores. Empreses com a Aigües de València, Dulcesol, Stadler, Royo, SPB o Embotits Martínez treballen amb l'administració per a traslladar-los les demandes del mercat Laboral en matèria de formació i ocupació.

  En aquest sentit, el treball de captació d'empreses ja s'està fent visible amb importants seleccions de personal per a empreses com Power Electrónics, Pollastres Plans, l'Once o l'hamburgueseria Five Guys.

  Ajudes a la contractació

  Labora té obert el termini de petició de subvencions per a incentivar la creació d'ocupació de persones pertanyents a col·lectius amb dificultats d'inserció Laboral.

  Així, hi ha ajudes de fins a 25.000 euros per a les empreses que contracten a joves menors de 30 anys, aturats de llarga durada o persones majors de 50, entre altres.

  Enguany també s'han oferit ajudes per a l'autoocupació i perquè les dones autònomes embarassades contracten a algú que les substituïsca durant el seu permís de maternitat i fomentar així la conciliació.

  Pujar