elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ixen a subhasta actius immobiliaris a Peníscola per un euro

Ixen a subhasta actius immobiliaris a Peníscola per un euro
  • El valor conjunt de mercat se situa prop dels 1,3 milions d'euros

MÉS FOTOS
Ixen a subhasta actius immobiliaris a Peníscola per un euro - (foto 2)
Ixen a subhasta actius immobiliaris a Peníscola per un euro - (foto 3)

Escrapalia ha llançat una subhasta pública de 7 actius immobiliaris a Peníscola per un preu de sortida d'un euro cadascun. La venda en línia de tres zones de pàrquing, tres habitatges i una parcel·la rústica es realitza per lots separats. El valor total del mercat de tots els actius se situa prop dels 1,3 milions d'euros.

Tres habitatges

El portal ha tret a subhasta en línia tres habitatges pel preu de sortida d'un euro cadascun. És un dúplex de 91 metres quadrats útils. El valor del mercat se situa en 174.000 euros. Consta d´una planta primera amb lavabo, cuina, estar, rebedor i terrassa, i d´una segona amb bany, dos dormitoris i terrassa.

El segon habitatge és unifamiliar, amb una superfície útil de 75 metres quadrats, disposa de dues plantes distribuïdes: la baixa, amb bany, dos dormitoris i cuina-menjador-saló; la planta alta, amb un dormitori i bany. Li correspon privadament un jardí que envolta l'habitatge i la superfície aproximada del qual és de 367 metres quadrats. El valor de mercat és de 220.000 euros.

El tercer immoble s'ubica a la segona planta alta d'un bloc de vivendes. De 62 metres quadrats útils té un valor de taxació de 132.000 euros. Consta de bany, dos dormitoris, cuina-menjador, galeria, pas, rebedor i terrassa. Els tres habitatges van ser construïts el 2004.

Tres zones de pàrquing

D'altra banda, se subhasta una zona d'aparcament exterior de 2.800 metres quadrats útils. Construït el 2002, surt a subhasta per un valor de ixida de 1 euro. El valor de taxació se situa en 200.000 euros.

A més, el portal també ha llançat a la venda dues zones d'aparcament i traster interior (soterranis) de 3.500 i 1.700 metres quadrats. El seu valor de marcatge arriba als 300.000 i 200.000 euros, respectivament. També ixen a subhasta per 1 euro, cadascun.

Tant els habitatges com les zones de pàrquing se situen al Residencial Nerea, ubicat a la zona Sud de Peníscola, al parc natural de Sierra de Irta. El conjunt immobiliari disposa de zones comunes espectaculars, piscines comunitàries, grans zones verdes i infantil, conserge i bar pels residents a temporada alta.

Sòl rústic per un euro

Finalment, el portal ha tret a subhasta en línia 1.667 metres quadrats de sòl rústic. Una finca de 30 àrees que també ix a un preu mínim d'un euro. La seua taxació és de 54.780 euros. Se situa a la partida de Cuevas, al terme de Peníscola.

Fins al 14 de desembre

La subhasta online romandrà activa fins dimarts, 14 de desembre a les 12.30 hores. Poden participar tant particulars com inversors i empreses, previ registre gratuït al portal, així com els seus més de 100.000 usuaris.

Els actius immobiliaris provenen d'una empresa constructora de Benicarló en liquidació concursal. Com que són immobles d'un procés concursal, l'Administració concursal gestiona les transmissions que es facen. Un cop es produixca l'adjudicació definitiva es procedirà a la signatura de la compravenda a través de l'Administració concursal. El plec de condicions és a disposició en aquest enllaç.

Pujar