elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença el programa "Estiu al Centre Juvenil" a Peníscola

Comença el programa "Estiu al Centre Juvenil" a Peníscola
  • Les activitats es prolongaran fins al dia 28 d'agost en horari de 10.00h a 14.00h per a usuaris d'entre 12 i 16 anys

La setmana passada, el dia 3 de juliol, va començar "l'Estiu al Centre Juvenil", programa que es prolongarà fins al dia 28 d'agost. La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Peníscola ha impulsat, un any més, l'agenda d'activitats dirigida als més jóvens (d'entre 12 a 16 anys) per als mesos de juliol i agost, "amb l'objectiu d'oferir activitats gratuïtes i interessants per a un segment d'edat que ja no té accés a l'escola d'estiu i requereix opcions d'oci complementàries a les esportives que també s'ofereixen en la població", ha explicat la regidora de l'àrea, María Jesús Albiol.

El programa es dirigeix als estudiants d'Educació Secundària Obligatòria i requereix inscripció prèvia, per a la qual els interessats poden consultar en el mateix Centre Juvenil.

Els participants, a més de les activitats relatives a les mateixes instal·lacions del centre juvenil, estan disfrutant de tallers relacionats amb la cuina, les manualitats o l'art, en horari matinal, de 10.00h a 14.00h. A més, aquest programa inclou sessions d'intercanvi intergeneracional, en les quals participen els usuaris de la Unitat de Respir Familiar, majors amb els qui comparteixen tallers i activitats en les quals es posen en contacte les habilitats i necessitats de cada franja d'edat.

Pujar