Castellano

ALDI augmenta la seva presència a Castelló amb l'obertura del seu primer establiment a Peníscola

ALDI augmenta la seva presència a Castelló amb l'obertura del seu primer establiment a Peníscola
  • La cadena de supermercats inaugura avui al carrer Azagador de la Cruz s/n de Peníscola, la seva vuitena botiga a la província de Castelló

  • El nou establiment compta amb una plantilla de 15 col·laboradors i col·laboradores i amb una superfície comercial de més de 1.000 m2

MÉS FOTOS
ALDI augmenta la seva presència a Castelló amb l'obertura del seu primer establiment a Peníscola - (foto 2)
ALDI augmenta la seva presència a Castelló amb l'obertura del seu primer establiment a Peníscola - (foto 3)

ALDI segueix creixent a Castelló i inaugura avui el seu primer supermercat a Peníscola, concretament, al carrer Azagador de la Cruz s/n. El nou establiment compta amb més de 1.000 m2 de sala de vendes i una plantilla de 15 col·laboradors i col·laboradores. Aquesta botiga forma part del pla d'expansió que la companyia duu a terme al país i que preveu la inauguració de prop de 50 nous establiments durant aquest 2022.

Amb la inauguració de la primera botiga d'aquest any a la Comunitat Valenciana, ALDI amplia la seva presència a la comarca del Baix Maestrat, on ja compta amb un altre establiment a la localitat de Vinaròs. El primer supermercat ALDI de Peníscola és la vuitena botiga de la companyia a la província de Castelló i la número 61 a tota la regió valenciana. A més, amb aquesta nova obertura, la cadena de supermercats suma un equip de prop de 880 empleats a la Comunitat Valenciana, i prop de 80 a la província de Castelló.

“Aquesta obertura és una mostra més que la Comunitat Valenciana és una de les regions clau en el nostre pla d’expansió. L'any passat vam inaugurar 6 noves botigues a la zona i el nostre objectiu és continuar creixent a la regió en el futur”, ha destacat Richard Navarro, responsable d'Expansió d'ALDI durant la inauguració celebrada avui a Peníscola. En aquest sentit, el País Valencià es troba entre les quatre regions amb més obertures el 2021, per darrere d'Andalusia (amb 11), la Comunitat de Madrid (amb 8) i Catalunya (també amb 8).

"Amb aquest establiment busquem oferir tant als veïns i veïnes de Peníscola com als dels voltants, una nova opció de compra de productes de qualitat al preu més baix possible", ha afegit Navarro durant la seva intervenció. La inauguració de la nova botiga ha comptat amb l'assistència de Raquel París, regidora de l'àrea de Comerç a Peníscola, de Jorge Rovira, regidor de l'àrea d'Urbanisme, i d’Andrés Martínez, alcalde de la localitat, qui ha celebrat l'obertura d'un nou supermercat a la zona, “un espai modern i referent dins de les grans superfícies comercials del nostre territori”.

Eficiència energètica, productes de marca pròpia i d’origen nacional

Els clients que acudeixin al nou establiment de Peníscola podran trobar un assortiment de prop de 2.000 productes, un 86% de marca pròpia, i tot el necessari per fer una compra completa al millor preu possible. A més, el 80% dels productes que ofereix ALDI a les seves botigues són elaborats i cultivats a territori nacional.

El nou supermercat, que té un horari de dilluns a dissabte de 9h a 21:30h, disposa d'il·luminació LED i ha estat equipat amb domòtica per evitar pèrdues de gènere per avaries i millorar el funcionament de la il·luminació i la climatització. A més, aposta pel CO2 com a gas refrigerant, una alternativa més sostenible i eficient que altres opcions disponibles al mercat. L’aparcament, amb més de 90 places, compta amb dos punts de recàrrega de cotxes elèctrics.

Pujar