elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
LA VUELTA A CASTELLÓ

La Volta Ciclista arriba a Castelló: horaris, municipis, recorreguts i etapes

La Volta Ciclista arriba a Castelló: horaris, municipis, recorreguts i etapes
  • La cinquena i la sisena etapa recorreran les carreteres de la província

La Volta ciclista torna a recórrer la província de Castelló, aquest 30 i 31 d'agost, amb dues etapes que passaran per múltiples localitats castellonenques, en la cinquena i sisena etapa de la competició.
 
El dimecres 30 d'agost, l'etapa serà de Morella a Borriana amb 186 quilòmetres i el dijous 31 d'agost els ciclistes arrancaran des de la Vall d'Uixó i acabaran en el pic turolense de Javalambre.
 
Així, torna La Volta a Castelló en una competició que serà "una de les més espectaculars i dures” que es recorden, en paraules del director tècnic de la carrera, Kiko García, en una entrevista per a elperiodic.com.

Etapa Morella-Borriana

L'etapa de Morella a Borriana es realitzarà el 30 d'agost i serà de mitja muntanya. Només tindrà un port de segona categoria en el quilòmetre que correspon al Collado d'Ibola, on pot decidir-se la carrera.
 
Quant als horaris, els ciclistes eixiran de la localitat de Morella a les 12.50, s'espera que passen per l'Alcora entre les 15.16 hores i les 15.28 hores i entre les 15.40 hores i les 15.55 es preveu que recórreguen el municipi d'Onda. Pel port de la Ibola se'ls esperarà entre les 16.07 hores i les 16.24 hores. Finalment, acabaran en el municipi de Borriana entre les 17.19 hores i les 17.43 hores, depenent de la velocitat de l'escamot.

Perfil etapa 5
Perfil etapa 5

 
Al llarg de la cinquena etapa passaran per les següents localitats: Morella, Ares del Maestrat, Benassal, Font D'en Destrals, Culla, Atzaneta Del Maestrat, Les Useres, Mes D'avall, Costur, L'alcora, Ribesalbes, Onda, Artesa, Tales, Benitandús, Veig, Collado D'Ibola, Almedijar, Azuebar, Alfondeguilla, La Vall D'uixo, Nules, Borriana

Mapa etapa 5
Mapa etapa 5

Etapa La Vall d'Uixó-Javalambre

Quant a la sisena etapa, que comença a la Vall d'Uixó i acaba en l'Observatori Astronòmic de Javalambre, el 31 d'agost i serà de muntanya.
 
De fet, passaran tres ports de muntanya. Els dos primers seran de tercera categoria, el del Port d'Arenillas i el de l'Alt Font de Rubielos. L'últim és de serà de primera categoria, en el quilòmetre 183, en el Bec del Voltor.
 
L'hora d'eixida en aquesta sisena etapa serà a les 12.20 hores des de la Vall d'Uixó. Per Segorbe els esportistes passaran entre les 13.12 hores i les 13.16 hores. El final de carrera s'espera que siga entre les 17.15 hores i les 17.47 hores en l'Observatori Astronòmic de Javalambre.

Perfil etapa 6
Perfil etapa 6

 
En la sisena etapa passaran per les següents localitats: La Vall d'uixó, Alfondiguilla, Azuebar, Soneja, Segorbe, Jérica, Caudiel, , Port d'arenillas, Montán, Montanejos, Pobla d'arenós, Els cants, Comunitat d'aragón, Comença port, Olba, Fonts de rubielos, Alt font de rubielos, Rubielos de mora, Mora de rubielos, Valbona, La pobla de valverde, Sarrión, Manzanera, Els cirerers, Llesques amb ou, Arcs de la salines, Comença port, Meta observatori astrofisico de javalambre

Mapa etapa 6
Mapa etapa 6

Pujar