elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vistabella obri un punt d'informació turística i ofereix visites guiades

Vistabella obri un punt d'informació turística i ofereix visites guiades
  MÉS FOTOS
  Vistabella obri un punt d'informació turística i ofereix visites guiades - (foto 2)
  Vistabella obri un punt d'informació turística i ofereix visites guiades - (foto 3)
  Vistabella obri un punt d'informació turística i ofereix visites guiades - (foto 4)
  Vistabella obri un punt d'informació turística i ofereix visites guiades - (foto 5)

  El pont de desembre arriba a Vistabella del Maestrat carregat de novetats. L'Ajuntament ha posat en marxa un nou servei de punt d'informació turística disponible de dilluns a divendres de 8h a 15h i que informarà els i les visitants en castellà, valencià, anglés i italià. L'espai turístic comptarà amb informació sobre establiments, allotjaments, rutes, activitats i souvenirs. Així mateix, oferirà visites guiades gratuïtes. En dies d'obertura del punt d'informació, a les 11h hi haurà visita pel poble i a les 13h al campanar. A més, es podran conéixer altres punts del terme municipal amb prèvia reserva. Aquestes visites seran realitzades de forma habitual totes les setmanes.

  D'altra banda, amb motiu de la festivitat del 6 de desembre, s'oferirà una visita gratuïta al Santuari de La Estrella. L'activitat començarà a les 10h en la Plaça del Dau. Les places són limitades i és fonamental inscriure's telefonant al 964 38 90 07 o enviant un e-mail a @turisme@vistabelladelmaestrat.es.

  El diumenge 11 de desembre, tancant el pont, el Museu de la Valltorta ha organitzat una visita guiada a l'Abric de la Serradassa o Cova del Morral. Les inscripcions han de fer-se contactant amb Turisme Vistabella del Maestrat.

  Pujar