elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
GOTA FREDA

VÍDEO | La tempesta descarrega amb força a Castelló: carrers inundats, calamarsa i molt vent

La tempesta descarrega amb força a Castelló: carrers inundats, calamarsa i molt vent
La tempesta descarrega amb força a Castelló: carrers inundats, calamarsa i molt vent
  • El Centre de Coordinació d'Emergències ha activat la preemergència per pluges a València i Castelló

La província de Castelló està vivint una jornada excepcional de gota freda amb tempestes que es desplacen de sud a nord amb gran intensitat, negant carrers i edificis.

La intensa tempesta que ha caigut a Borriana s'ha emportat per davant la tanca del frontó del col·legi Salesians o la caiguda d'un parell d'arbres en la CV-222 enfront de la gasolinera.


Carrers inundats a Nules, arbres caiguts en el camí d’Onda entre Borriana i Les Alqueries, ombrel·les de terrasses que han eixit per l'aire, contenidors arrossegats, caiguda de part del sostre del supermercat Lidl a Borriana, problemes a Vila-real i Onda, s'ha inundat el Carrefour de Castellón (imatges de Vicent Ibáñez), són alguns dels problemes que han deixat les intenses precipitacions que han caigut aquest matí i que continuen caient en bona part del sud litoral de la província de Castelló.


En la capital de la Plana Alta, la Ronda Aquest ha quedat inundada per la zona de l'Auditori i en altres vies d'entrada a la ciutat, com l'avinguda Casalduch, els conductors estan patint en haver saltat les trapes del clavegueram.

El tráfico colapsado en Castelló
El tráfico colapsado en Castelló

El propi Auditori ha patit el col·lapse d'un dels sostres de les seues les seues oficines en caure-li damunt una canonada que s'ha derrumado sobre l'edifici, encara que sense deixar ferits.

La Ronda inundada
La Ronda inundada

Una tempesta que ha vingut acompanyada de calamarsa i molt vent, complicant la circulació en gran part dels municipis de la zona entre Borriana i Vila-real, on la tempesta ha descarregat amb major intensitat, segons l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

A Betxí han caigut 37 litres per metre quadrat, 30 a Vila-real i 28 a Onda. Encara que no cal destacar cap incident greu, segons el Centre de Coordinació d'Emergències, si que s'ha acumulat bastant aigua en els claveguerams d'aquestes localitats, provocant la inundació d'alguns carrers.

També ha caigut amb molta virulència a Santa Pola, la Marina Alta i el nord de la província de València, com Sagunt

Com els ha comptat elperiodic.com, les pluges han obligat a desviar diversos vols de l'aeroport de Manises.

Tempesta elèctrica

Així mateix cal destacar la important tempesta elèctrica. Segons AEMET hi ha hagut molta activitat en la mar i en el sud de València i nord d'Alacant, sobretot en el litoral.

A Vila-real la tempesta elèctrica ha deixat sense llum a part de la ciutat i el tall del subministrament ha afectat l'hospital de la Plana, que ha hagut de connectar-se al grup electrogen d'emergència.

MÉS FOTOS
VÍDEO | La tempesta descarrega amb força a Castelló: carrers inundats, calamarsa i molt vent - (foto 2)
VÍDEO | La tempesta descarrega amb força a Castelló: carrers inundats, calamarsa i molt vent - (foto 3)
Pujar