elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
INCENDI CASTELLÓ

VÍDEO | L'incendi de l'Alt Millars arriba a Montán i s'acosta perillosament als habitatges

L'incendi de l'Alt Millars arriba a Montán i s'apropa perillosament a les vivendes
L'incendi de l'Alt Millars arriba a Montán i s'apropa perillosament a les vivendes
  • Està sent la jornada més complicada des que es va iniciar el foc i les flames s'han revifat les últimes hores

MÉS FOTOS
VÍDEO | L'incendi de l'Alt Millars arriba a Montán i s'acosta perillosament als habitatges - (foto 2)
VÍDEO | L'incendi de l'Alt Millars arriba a Montán i s'acosta perillosament als habitatges - (foto 3)
VÍDEO | L'incendi de l'Alt Millars arriba a Montán i s'acosta perillosament als habitatges - (foto 4)
VÍDEO | L'incendi de l'Alt Millars arriba a Montán i s'acosta perillosament als habitatges - (foto 5)

Ja ho avançaven les autoritats des del Lloc de Comandament de l'incendi de l'Alt Millars: aquest dilluns seria la jornada més complicada a causa de la meteorologia i les últimes hores el foc s'ha revifat, arribant ja a primera població: Montán.

Tal com s'observa a les imatges recollides per xarxes socials i del propi Ajuntament de Montán, les flames són molt a prop dels habitatges del nucli urbà de la localitat. I és que l'incendi que es va originar dijous passat a Villanueva de Viver, obligant a evacuar diverses localitats pel fum, té dos punts crítics.

Un és el que avança a Montán, en la CV-195, on s'ha tornat a revifar l'incendi amb el vent i els treballs se centren a evitar que l'incendi entri a la Serra d'Espadà.

El segon, amb la CV-20 a Montanejos, just a l'embassament d'Arenós, on es concentren els mitjans aeris per evitar que el foc avance fins a aquesta localitat de l'Alt Millars, que va ser evacuada divendres passat.

Ratxes de vent de fins a 70 km/h

Les fortes ratxes de vent de fins a 70 quilòmetres per hora estan dificultant els treballs aeris de manera que “ens preocupa la seguretat dels professionals i les estratègies marcaran els treballs tenint en compte que la prioritat és no posar en risc la vida de cap persona”, reconeixia la consellera Gabriela Bravo.

Amb el pas de les hores el fort vent de nord-oest ha tornat a revifar el foc i el gran fong de la seua columna de fum s'ha tornat a aixecar i ja es veu des de tota la comarca.

Pujar